Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Πρόταση για αγορά της ΠΑΕ

Ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ εκδήλωσε βολιώτης επιχειρηματίας.
Ο ενδιαφερόμενος φέρεται να εκπροσωπεί αλλοδαπό επιχειρηματία που θέλει να επεκτείνει την δραστηριότητά του στον Βόλο στο προσεχές μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας θα έρθει στις επόμενες ημέρες από το εξωτερικό για να καταθέσει και επίσημα την πρότασή του στο μητρικό σωματείο.

Το όνομα που «ακούγεται» είναι του Βούλγαρου Κόκο Ντίνεφ ο οποίος το 2012 αποχώρησε προσωρινά από την προεδρία της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.Ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας συνέδεσε το όνομά του για αρκετά χρόνια με τον σύλλογο της Φιλλιπούπολης. 
Αναλαμβάνοντας τον σύλλογο τον έσωσε από υποβιβασμό, ανακατασκεύασε το γήπεδό του και κατάφερε την ευρωπαϊκή  έξοδο.Η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Βουλγαρίας την χρονιά 11-12 ήταν η αρχή της κόντρας του με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας που κρατάει μέχρι σήμερα.
Αν και αποχώρησε από την προεδρία ,δεν παρέδωσε ποτέ τις μετοχές και η κόντρα με τους οπαδούς έφτασε στα άκρα αφού απείλησε πως θα «μετακομίσει » του ΑΦΜ της ομάδας στο Μπλαγκοεβγραντ φέτος το καλοκαίρι.

Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως πουλάει την ομάδα και φέρεται πως τα νέα από τον Βόλο του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον,αφού γνωρίζει την ομάδα του Ολυμπιακού από το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι με την Λοκομοτιβ το καλοκαίρι του 2011.Εξάλλου γνωρίζει και τον Δήμαρχο της πόλης κο Αχιλλέα Μπέο.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ακούστηκε πως θα αναλάμβανε την τύχη του Πανσερραικού πέρσι το καλοκαίρι,αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Κατέχει καζίνο στα σύνορα του Προμαχώνα (επί βουλγαρικού εδάφους) ,ενώ η έκρηξη από βόμβα στο νυκτερινό του κέντρο "Κοσάριτε" στην Σόφια έκανε την βουλγαρική αστυνομία να «ξεψαχνίσει» τις επιχειρήσεις του και μάλιστα να ανακοινώσει την σύλληψή του,κάτι που δεν έγινε ποτέ αφού ο εισαγγελέας δεν κατάφερε να βρει αποδεικτικά στοιχεία για να δέσει τις κατηγορίες περί διαφθοράς και παράνομου στοιχήματος.

Δεν έχουν ακόμα γνωστοποιηθούν οι λεπτομέρειες της πρότασης του Βούλγαρου και αν περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μετοχών.Αυτό που ακούγεται είναι πως ο νέος επενδυτής θα έχει και Έλληνες συνεργάτες.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...