Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Σικέ ορισμός στα Ψαχνά!

«Εργολαβία» φαίνεται να έχει πάρει τους αγώνες της Νίκης Νέας Ιωνίας συγκεκριμένος διαιτητής.
To γραφείο τύπου της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει απορία για τον καθ'επανάληψη ορισμό του Καλογερόπουλου σε αγώνες της Νίκης.

Η ανακοίνωση:

«Tα πλέι οφ φτάνουν στο τέλος τους και σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος τα μέλη της ΚΕΔ επιβάλλεται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως τα μέλη της ΚΕΔ όρισαν για μία ακόμη φορά τον κ. Καλογερόπουλο σε αγώνα της Νίκης Βόλου. Είναι απορίας άξιον πως ο κ. Καλογερόπουλος έχει οριστεί να διευθύνει όλα τα κρίσιμα ματς της Νίκης Βόλου στα πλέι οφ, λες και το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεμείνει από διαιτητές.
Εξηγήστε μας κ. Καραμελίδη και κ. Παπακωνσταντίνου, πως είναι δυνατόν ο κ. Καλογερόπουλος να ορίζετε στο Νίκη Βόλου – Κασσιόπη, στο Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου και τώρα στο Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου.
Η στάση της ΚΕΔ και των μελών της με τον εκ νέου ορισμό του διαιτητή Καλογερόπουλου σε έναν ακόμη αγώνα της Νίκης Βόλου, είναι αδιανόητη έως και προκλητική και σίγουρα δεν είναι τυχαία.
Κύριοι της ΚΕΔ, με τη στάση σας και τις πράξεις σας δυσφημείται το ποδόσφαιρο. Ηρθε η ώρα να παραιτηθείτε. Αλλωστε το καλοκαίρι τελειώνετε ούτως ή άλλως.
Πριν παραιτηθείτε όμως, ζητάμε την άμεση αντικατάσταση του διαιτητή Καλογερόπουλου από τον αγώνα Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου, μπας και προλάβετε να σώσετε τα προσχήματα. Σε διαφορετική περίπτωση, καλούμε τον κ. Καλογερόπουλο να δηλώσει ο ίδιος κώλυμα.
Κύριοι της ΚΕΔ αναλογιστείτε το κακό που προκαλείτε στο πρωτάθλημα της Football League και έστω και την ύστατη στιγμή κάντε σωστά τη δουλειά σας. Άλλωστε το Μουντιάλ της Βραζιλίας αργεί ακόμα.


Γραφείο Τύπου»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...