Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δεν μας θέλουν,δεν μας θέλει...

Ο διαιτητής Κομίνης ήταν αυτός που συνέβαλε στον αγωνιστικό κατήφορο του Ολυμπιακού.

Η ομάδα μας γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στους αγώνες διαβάθμισης και από φαβορί είναι πλέον outsider.

Ο Θεσπρωτός ρέφερι ακύρωσε καθαρό γκολ του Μελίσση και δεν έδωσε δύο πέναλτι.Βέβαια στην ήττα συνέβαλε και η ανικανότητα των παικτών μας αφού στο μοναδικό πλασεδάκι που η εστία μας απειλήθηκε ο Γκίτκος απλά κοιτούσε την πορεία της μπάλας,ενώ στο 94' ο Γκούρμα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας το πέναλτι που μας είχε δοθεί





Οι «ερυθρόλευκοι» αυτή την φορά δεν ήταν τόσο κακοί.Στο α ημίχρονο μάλιστα ήταν η ομάδα που απειλούσε και έδειχνε να θέλει κάτι από το παιχνίδι.

Όχι βέβαια πως οι 2000 φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι έβλεπαν καμία ομάδα περιωπής.Αντίθετα το παιχνίδι ήταν κακό με λίγες φάσεις που τις είχαν οι ερυθρόλευκοι.Η κεφαλιά του Ιωάννου ήταν ουσιαστικά η μοναδική επιθετική ενέργεια στις δύο εστίες.

Στο β μέρος το παιχνίδι άλλαξε με το γκολ που δεχτήκαμε στο 50'.Η αντίδραση του Γκίτκου στο πλασέ του Μπακομήτρου δεν ήταν η καλύτερη και τα Ψαχνά βρεθήκαν μπροστά στο σκορ.Από νωρίς φαινόταν πως η ομάδα που θα προηγούταν θα είχε και μεγάλες πιθανότητες να πάρει το παιχνίδι....Έτσι και έγινε...η πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός ήταν ανορθόδοξη.Χωρίς το «δεκάρι» που θα μοίραζε κάθετες μπαλιές ο Ολυμπιακός πίεζε μεν αλλά ήταν ηλίου φαιανότερο πως για να παραβιαστεί η εστία του Αθανασόπουλου θα χρειαζόταν ή κάποια στημένη φάση ή αμυντικό λάθος των αντιπάλων....΄Εγιναν και τα δύο.



Στο 58'  έγινε το γέμισμα από τον Μόνχε στα καρέ του Ηρακλή, βγαίνει άσχημα ο Αθανασόπουλος, η μπάλα απομακρύνεται προσωρινά και φτάνει τελικά στον Κριστόμπαλ, που πιάνει ένα βεβιασμένο σουτ από το ύψος της περιοχής και αριστερά, με την μπάλα να παίνρει ύψος και να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 79' μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσίκη , ο Μελίσσης πέτυχε το γκολ.Ο ρέφερι ψάχτηκε αμέσως για να ακυρώσει το γκολ κοιτώντας τον βοηθό ο οποίος έφυγε για την σέντρα καθώς δεν υπήρχε κανένα off-site.Τότε ο Κομίνης «ανακάλυψε » επιθετικό φάουλ του Γκούρμα.



Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση με την ομάδα των Ψαχνών να έχει χτίσει «τοίχος» μπροστά από την εστία του Αθανασόπουλου.Η μεγάλη ευκαιρία μας δόθηκε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε όταν στις καθυστερήσεις σε χέρι του Κρητικού, ο Καμίνης έδειξε την βούλα του πέναλτι....αλλά ο Γκούρμα αστόχησε (οριζόντιο δοκάρι και άουτ) και μοιραία ήρθε η τρίτη συνεχόμενη και πλέον οδυνηρή ήττα αφού ,όχι μόνο μας γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας,αλλά πλέον κατακρημνιστήκαμε στην 4η θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά...εκτός ανόδου!


ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Ντελέκος (46’ Τσούτσης), Μπουμάλ (82’ Νικολόπουλος), Μπακομήτρος, Γκμπαγκουιντί (76’ Οχάντζα), Κρητικός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Μελίσσης, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Καρράς, Κριστόμπαλ, Πινδώνης (60’ Μπρέσκα), Ρόκας, Μόνχε (66’ Κατσίκης), Ιωάννου (75’ Νικολιάς), Γκούρμα.






Κάρτες:  
 85 ' Οχάντζα 88'  Παληγεώργος , 94' Κρητικός - 25' Γκούρμα, 27΄ Μελίσσης  ,44' Μονχε, 69' Γιαλούσης, 92' Κατσίκης



Μας άρεσε.... 
Το πάθος του Βινθέντε Μόνχε ο οποίος μάλλον αδικαιολόγητα βρέθηκε εκτός παιχνιδιού στο 66',καθώς και του Λευτέρη Γιαλούση.
Η διαχείριση του παιχνιδιού από τον Νίκο Παντελή που δεν φταίει για την ήττα αφού είναι πολύ νωρίς για να κριθεί.
Δεν μας άρεσε...
Η «στειρότητα» που παρουσίασε η ομάδα στο γκολ και η οποία εμμένει εδώ και 3 αγωνιστικές.





Ο «κόραξ» του αγώνα: Ο Κομίνης δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα.Ακύρωσε καθαρό γκολ του Μελίσση σφυρίζοντας φάουλ στον Γκούρμα σε μία φάση που ο επιθετικός του Ολυμπιακού ανατρέπεται από τον αμυντικό των γηπεδούχων.
Επίσης δεν έδειξε δύο φορές την «βούλα» σε χέρι του Παλαιολόγου στο 16' και τράβηγμα του Γκούρμα στο β μέρος.





Είπαν:


Παντελής: « «Με βάση την προσπάθεια που έκανε η ομάδα μας νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό παιχνίδι, δεν έγιναν ευκαιρίες και πιο πολύ παιχνίδι κέντρου. Φαινόταν ότι όποιος έκανε πρώτος το γκολ θα έπαιρνε το παιχνίδι. Σε μια στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το γκολ, αλλά από κει και πέρα είχαμε καθολική υπεροχή. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε το πέναλτι, αλλά όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ολa μπαίνουν και όλα χάνονται. Έχω αντιρρήσεις για το γκολ και την ακύρωση του. Πιστεύω ότι ήταν έγκυρο. Θα κρατήσω την προσπάθεια. Είναι η Τρίτη συνεχόμενη ήττα, αλλά θα αντιστρέψουμε το κλίμα και θα μπορέσει η ομάδα να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να ηρεμήσουμε. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Βλέπετε ότι γίνονται αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε. Ευελπιστώ ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την άνοδο στην Α’ Εθνική. Εγώ θα δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είπα στα παιδιά ότι μπορεί να κάνεις πολλά καλά στο ποδόσφαιρο και από ατυχία ή από άλλους παράγοντες να μην πάρεις το αποτέλεσμα. Οι καλές ομάδες όμως στα δύσκολα φαίνονται. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και καλό υλικό και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τις νίκες και να ανέβουμε στη βαθμολογία»

Γράφας: «Ήταν ένα ματς στο οποίο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου. Ήμασταν όμως καλά διαβασμένοι. Το πρώτο ημίχρονο, ήταν αναγνωριστικό. Δεν έβγαινε ούτε η μία ομάδα ούτε η άλλη. Στο δεύτερο σε μια καλή κόντρα που βγήκαμε ευτυχήσαμε να πετύχουμε γκολ. Από κει και πέρα διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά το ματς. Τροποποίησε την τακτική του ο Ολυμπιακός Βόλου, είχε την κατοχή, αλλά όχι τις ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι και «Χ», αλλά όχι ότι είναι άδικο το 1-0. Εμείς φαβορί δεν είμαστε. Φαβορί είναι άλλες ομάδες και φαβορί είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να βρει τον δρόμο του και στον κ. Παντέλη επιτυχίες.Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ρόστερ και ανά πάσα στιγμή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια φάση. Εμείς θεωρώ ότι πήγαμε καλά το παιχνίδι. Αν είχε τύχη ο Βόλος θα ήταν 1-1. Παίζει ρόλο και η τύχη».

Αρβανίτης:«Παίζαμε με μία ομάδα που κοιτάει την άμυνα της. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πιστεύω ήμασταν καλύτεροι. Με μισή ευκαιρία ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ. Εμείς βγήκαμε μπροστά στη συνέχεια, αλλά όταν υπάρχουν εννιά και δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα, είναι δύσκολο να διασπάσεις την αντίπαλη άμυνα. Προσπαθήσαμε κυρίως από τα άκρα. Δεν καταφέραμε δυστυχώς να πετύχουμε γκολ. Στη φάση του πέναλτι ήμασταν άτυχοι. Υπάρχουν άλλα δέκα παιχνίδια με τριάντα βαθμούς. Εγώ είμαι σίγουρος, ότι με τους συμπαίκτες μου θα τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε και ψηλά το κεφάλι »





Μικρά&πικάντικα


  • Περίπου 200 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στα Ψαχνά.
  • Το μοναδικό πανό οργανωμένου συνδέσμου  που κρεμάστηκε ήταν αυτό του ΣΦΟΒ.
  • Στην κερκίδα ήταν ο Αχιλλέας Μπέος αλλά και ο Γιώργος Μουλάς.
  • Σε άλλο της σημείο καθόταν ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Καραγιάννης που έφυγε απογοητευμένος μετά το παιχνίδι
  • Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε,όπως ήταν φυσιολογικό, η ΠΑΕ.

Το βίντεο του αγώνα





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...