Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΕΑΚ όπως λέμε Wembley...

Αντίδραση των συνδέσμων κατά Μαβίδη...
Ανικανότητα ,χωριάτικη κουτοπονηριά ή εσκεμμένη δολιοφθορά;

Σε κάθε περίπτωση για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως ο Δήμος Βόλου είναι σε λάθος χέρια.

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ αναφορικά με το ΕΑΚ.
Ο Δήμος ζητάει από τον Ολυμπιακό,ούτε λίγο,ούτε πολύ,κάτι λιγότερο από όσα ζητάνε τα Τουριστικά Ακίνητα για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικου.


Ο κος Μαβιδης «μυρίστηκε» χρήμα και θέλει 30.000 ευρώ το έτος για να παραχωρήσει το ερείπιο του ΕΑΚ στην ομάδα της πόλης που σχεδιάζει την σωτηρία ανακατασκευή του με δικά της έξοδα.
Αν ο κος αντιδήμαρχος δεν είχε το ύποπτο παρελθόν με την δωρεάν παραχώρηση των ξενώνων του Πανθεσσαλικου σε ομάδα πρώην Δήμου του πολεοδομικού συγκροτήματος , ίσως κάποιος αφελής να πίστευε πώς όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δήλωνε στην ιστοσελίδα μας για ηθελημένες τρικλοποδιες , δεν εννοούσε άτομα της δημοτικής αρχής.
Ο κος Μαβιδης των 3000 ψήφων,με την πράξη του αυτή πείθει και τον καλόβουλο σκεπτόμενο πολίτη της πόλης για το αντίθετο.

Στο άκουσμα της απίστευτης πραγματικά είδησης,άμεση ήταν η αντίδραση των οργανωμένων φιλάθλων που με ανακοίνωσή τους προειδοποιούν τον ΚΟ Μαβιδη για την αναμενόμενη πολιτική του εξόντωση, την οποία μόνος του προκαλεί με την στάση του!

Η ανακοίνωση:

«Έκπληκτοι και αγανακτισμένοι διαβάσαμε τους όρους προκήρυξης για την παραχώρηση του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου.
Καλούμε τον κ. Μαβίδη ως τον μοναδικό υπεύθυνο, να αναλάβει τις ευθύνες του διότι βάζει τροχοπέδη στη διάθεση και στους στόχους της ομάδας να παραλάβει το ΕΑΚ και να το κάνει στολίδι αντάξιο του κύρους της ομάδας.
Ενώ έχουμε ένα στάδιο παρατημένο, έτοιμο να καταρρεύσει στην ίδια και χειρότερη κατάσταση από το 1965, και έρχονταν οι της ΠΑΕ του Ολυμπιακού να διαθέσουν πάνω από 150.000 ευρώ για την ανακαίνιση του κατοχικού ΕΑΚ, οι του Δήμου και ο κ. Μαβίδης αντί να βοηθήσουνε, να ενθαρρύνουνε και να επιβραβεύσουνε τα φιλόδοξα σχέδια της ΠΑΕ, λειτουργούνε με κριτήρια εξυπηρέτησης άλλων κέντρων και ομάδων. Θέλουνε το ΕΑΚ να είναι παρατημένο και όχι αξιοποιημένο;
Δεν θα ανεχτούμε παιχνίδια πίσω από τις πλάτες του Ολυμπιακού.
Οι αναφορές σας κ. Μαβίδη για νταβατζήδες και εκβιασμούς από άλλους, δεν ευσταθούνε διότι είσθε υπόλογος με το θέμα των Ξενώνων πριν δύο χρόνια και που η υπόθεση έφτασε και στην Εισαγγελία.
Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Βέρροιας  να δίνει το Στάδιο με μίσθωμα 15.000 ευρώ ετησίως για 10 χρόνια και όταν υπάρχει ήδη άδεια για Super League. Δεν είναι δυνατόν ένα Πανθεσσαλικό με άδεια Τσάμπιονς Λιγκ να ζητάει μίσθωμα 30.000 ευρώ και εσείς κάτι λιγότερο και για 1 χρόνο μάλιστα.
Κύριοι,
Ο Ολυμπιακός μας πάλι θα μεγαλουργήσει και θα παίξει πάλι στα σαλόνια της Ευρώπης.
Θέλουμε συναίνεση, φιλία και συνεργασία. Αν δεν τα θέλετε θα έχετε την μετωπική μας σύγκρουση, το μίσος μας και την πολιτική και κοινωνική σας εξόντωση. Δεν ζητάμε χάρες, αλλά το αυτονόητο, το δίκιο, το σωστό, το νόμιμο.
Οι Διοικήσεις
1.     Austrian Boys Club
2.     ΣΦΟΒ
3.     Vatos Locos
4.     Red Eagles
5.     Athens Funs
6.     Αργοναύτες

7.     Κόκκινη Ν. Ιωνία»

Πάντως στα όσα ακούστηκαν από τον κο Ξηρό στον SportFm Βόλου ξεχωρίσαμε και τα εξής:
Ο Ολυμπιακός πρότεινε να  εκμισθώσει το γήπεδο για 7 χρόνια με ελάχιστο μίσθωμα 12.000 ευρώ συν τα έσοδα από τις πινακίδες.Σκοπός της ΠΑΕ είναι το ΕΑΚ βαθμιαία να γίνει ένα νέο γήπεδο με νέες κερκίδες που θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες Α' Εθνικής.
Μπορείτε να θυμηθείτε τα φετινά προγραμματισμένα έργα ,όπως το VolosFans δημοσίευσε...ΕΔΩ!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...