Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Μην σπρώχνεστε...χωράμε όλοι!

Το πόσο μεγάλη είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα εξαρτάται και από τον κόσμο που την ακολουθεί.
Το VolosFans κάνει βόλτα και συγκρίνει τις «πρώτες» των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας... 

Φωτιά έβαλαν οι...30 οπαδοί του Απόλλωνα στην Ριζούπολη.Το βίντεο μιλάει από μόνο του...
Χαμός έγινε και στο Περιστέρι όπου πάνω από...200 φίλοι του Ευρωπαίου Ατρομήτου δεν είχαν που να καθίσουν λόγω της κοσμοσυρροής.Tα ΜΜΕ της Αθήνας προσπάθησαν να αβαντάρουν τον αριθμό των οπαδών...αλλά τι αβάντα να κάνεις με τέτοιο...στρίμωγμα. Α ,ρε Ούμπι δεν ήξερες....δεν ρώταγες;

Ο Πλατανιάς κατάφερε να μαζέψει πάνω από τους μίσους συγγενείς και φίλους των ποδοσφαιριστών και οι παίκτες να νιώσουν την ζεστασιά 30 και πλέον φιλάθλων της...ιστορικής και λαοφιλούς κρητικής ομάδας.
Λίγες ημέρες αργότερα στο Παγκρήτιο,έπεφταν τα τσιμέντα από τους 15-20 οπαδούς του Εργοτέλη.
Κάτι παραπάνω από τους μόνιμους 300 «Πάνθηρες» βρέθηκαν στην Νέα Σμύρνη για να προυπαντίσουν την ομάδα τους και να αποδείξουν πως οι αθηναικές γειτονιές δύναται να μαζέψουν τριψήφιο αριθμό φιλάθλων στις κερκίδες.


Στην Λεβαδειά έγινε πραγματικός χαμός από τους 8 φίλους της ομάδας που δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα.

Στην Κομοτηνή δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνουν την «πρώτη» της ομάδας στο γήπεδο...Έτσι ,λόγω έλλειψης θεατών,ο αγιασμός έγινε στο βοηθητικό γήπεδο...!

Η νεοφώτιστη Καλλονή έκανε την πρώτη της μπροστά σε 10 φίλους της που δημιούργησαν ατμόσφαιρα "La Bomboniera"ενώ στην Ξάνθη , συνηθισμένοι στην απέραντη ερημιά κάναν την «πρώτη» στα πηγάδια.

Μπροστά σε 80 άτομα έγινε η πρώτη του ΠΑΣ Γιάννενα και άλλα 20 ήταν στην «πρώτη» της Βέροιας.

Τέλος ο Ευρωπαίος Αστέρας Τρίπολης δεν είχε που να χωρέσει τους 5 φίλους του στον δρόμο προς το....Μπερναμπέου!

Πάρτε μια γεύση από την πρώτη του Ολυμπιακού Βόλου πέρσι στην Β ' Εθνική...!
Οιαδήποτε σύγκριση προκαλεί γέλια,αλλά και κλάματα για όποιους έφεραν το ελληνικό ποδόσφαιρο στα μέτρα τους με ομάδες «μικρές» από όποια μεριά και να τις δεις...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...