Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

To παλεύει ο...Κωτούλας

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού κάνει τις ύστατες προσπάθειες να επηρεάσει καταστάσεις στο αυριανό παιχνίδι.








Μια κακοσκηνοθετημένη θεατρική παράσταση προσπαθεί να «στήσει» η διοίκηση του Παναιτωλικου από το μεσημέρι.Κομπάρσοι στην προσπάθειά τους ,ιστοσελίδες του Αγρινίου ,αλλά και ο γνωστός Κυριάκος Θωμαίδης.

H παράσταση άρχισε χθες το μεσημέρι με ανάρτηση αγρινιώτικης ιστοσελίδας ,με τίτλο "Μήνυμα προς τον Παναιτωλικό" στην οποία για 200σιοστή φορά διαβάσαμε διαλόγους που φέρουν τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού κο Μπέο να αναφέρεται σε παιχνίδι που διαιτήτευσε ο Σιδηρόπολος.

Ο σκοπός του δημοσιεύματος πασιφανής αλλά και η εξέλιξη της υπόθεσης προφανής....

Σήμερα το μεσημέρι εντελώς τυχαία το blog του δημοσιογράφου που όταν ακούει το όνομα "Ολυμπιακός Βόλου" εκστασιάζεται , φέρει δημοσίευση σύμφωνα με την οποία διεξάγεται...έρευνα για τον διορισμό του Σιδηρόπουλου στον αγώνα.

Βέβαια ο έγκριτος Κυριάκος ξέχασε να μας πει ποιος,που  και σε ποιον διεξάγει έρευνα....Η αστυνομία, η ΕΥΠ, η Μοσάντ ή η  CIA έκαναν "ντου" στα γραφεία της ΚΕΔ;

Το δημοσίευμα ακολουθεί ως δια μαγείας συνέντευξη του Κωστούλα στο ΣΚΑΙ όπου δηλώνει πως...ανησυχεί για τον διορισμό Σιδηρόπουλου...Την ίδια ώρα δίνεται εντολή η αποστολή του Παναιτωλικού να αλλάξει δρόμο και αντί του Βόλου να κατευθυνθεί στην Λάρισα για διανυκτέρευση.
Προφανώς οι σκηνοθέτες πρόβλεψαν πως τόσο οι ενέργειες των Αιτωλών,όσο και οι προκλητική απολογία των δικηγόρων τους το πρωί,θα δημιουργούσαν κλίμα πόλωσης και οργής στον κόσμο του Βόλου.

Η κακοσκηνοθετημένη φάρσα δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη από την ΠΑΕ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση:

«Σχετικά με ένα ανύπαρκτο θέμα που ανέδειξε σκοπίμως ο ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα ο πολέμιος και σκωπτικός δημοσιογράφος κατά του Ολυμπιακού Βόλου Κυριάκος Θωμαΐδης και ύστερα από τη στημένη παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού κ. «Κωτούλα», δεν θα απαντήσουμε σε τέτοιου είδους γελοιότητες και σε προφανείς ενέργειες επηρεασμού διαιτητών από τη πλευρά του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα του κ. «Κωτούλα». Κάτι ανάλογο η ομάδα μας βίωσε το 2011 με επηρεασμούς αθλητικών δικαστών.
Όμως υπάρχει και θεός και με τέτοιες μεθοδεύσεις το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσπειρώσετε αλλά και να πωρώσετε μια ολόκληρη πόλη, καθώς και τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Αύριο ήρθε η ώρα μετά τη πάροδο δύο και πλέον ετών να αποκατασταθεί η αδικία. Η πόλη του Βόλου είναι έτοιμη να σας καταπιεί και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν σε αυτόν τον πονεμένο κόσμο να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές.

Υ.Γ. : Λάθος δρόμο διαλέξατε κύριοι του Παναιτωλικού. Τέτοιες μέθοδοι συνηθίζονται από μικρές ομάδες και μικρούς παράγοντες».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...