Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Το καλοκαιρινό τουρνουά του ΟλυμπιακούΗ νέα εποχή για το μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έχει ήδη ξεκινήσει. Από τον προηγούμενο Οκτώβριο μέχρι και σήμερα πάρα πολλοί γονείς εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στη μεγάλη “ερυθρόλευκη οικογένεια”.Ήδη ο ανερχόμενος προπονητής του βολιώτικου μπάσκετ Μιχάλης Καπουρνιώτης που οδήγησε φέτος τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ στην Α1 Εθνική κατηγορία, μα και οι παλιές δόξες της γυναικείας ομάδας Πέπη Σατραζέμη, Ελένη Παπαθανασίου και Γιάννα Ράμμου, διδάσκουν με επιστημονικό, όσο και παιδαγωγικό τρόπο στα νέα παιδιά το άθλημα του μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου άλλαξε ριζικά φιλοσοφία και νοοτροπία στο μπάσκετ. Στοχεύει να δημιουργήσει μέσα από τα σπλάχνα του τους νέους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες που θα οδηγήσουν στο μέλλον τις ομάδες στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα, μετά τη διεξαγωγή του 1ου Εσωτερικού τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το Πάσχα η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση... διοργανώνουν το 1ο καλοκαιρινό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί από 17-20 Ιουνίου στο ΕΑΚ του Βόλου. Σ' αυτό θα πάρουν μέρος όλα τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που μετέχουν στις ηλικιακές κατηγορίες των τμημάτων υποδομής, καθώς και η Α.Ε. Διμηνίου. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και αγώνας ‘all star game’ μεταξύ των καλαθοσφαιριστριών της γυναικείας ομάδας και επίλεκτων αθλητών του συλλόγου.

Επίσημος προσκεκλημένος της διοργάνωσης, είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος με την προσωπική του επιχείρηση "Δημιουργική-Αρχιτεκτονική" αποτελεί και τον χορηγό των αγώνων. Ο κ. Καραγιάννης, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης θα τιμηθεί από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Νίκο Τσεκούρα για την προσφορά του στο σύλλογο. Επίσης το παρών έχει κληθεί να δώσει και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Θανάσης Κωστούλας.

Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν μετάλλια - μπλουζάκια και διπλώματα, ενώ θα τιμηθούν και οι αριστούχοι μαθητές του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός με τη συγκεκριμένη ενέργεια θέλει να περάσει στα παιδιά πως προτεραιότητά τους θα πρέπει να αποτελεί η μάθηση, σε συνδυασμό πάντα με την υγιή άθληση.

Στο τουρνουά, η ΕΨΑ που βρίσκεται πάντα κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου, θα προσφέρει τα αναψυκτικά των αγώνων, ενώ το εργαστήριο γλυκών κουταλιού ‘το Αυθεντικό’ του κ. Ευαγγέλου Ρήγα θα προσφέρει γλυκές εκπλήξεις..

Με όλες αυτές τις εκδηλώσεις, ο Ολυμπιακός Βόλου προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους καλαθοσφαιριστές να διασκεδάσουν, να βελτιωθούν, να μάθουν με απώτερο στόχο τη μελλοντική συμμετοχή τους στην ανδρική και γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Οι εγγραφές λοιπόν συνεχίζονται και καλούνται όσα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) επιθυμούν να ασχοληθούν με το Μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου να έρχονται για την εγγραφή τους καθημερινά στο ΕΑΚ 18.00 με 20.00 μ.μ ή να επικοινωνούν με τις παλιές αθλήτριες του συλλόγου Παπαθανασίου Ελένη (6945411031), Ράμμου Γιάννα (6978189788), Σατραζέμη Πέπη (6978182584) ή με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Καπουρνιώτη Μιχάλη (6981200088),  κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ τρόπο ζωής.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου έχει αποκτήσει  και τον δικό του ιστότοπο (www.olympiakosvoloubasket.blogspot.com),  από όπου οι αθλητές-τριες και οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα όλων των τμημάτων.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...