Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δολοφονική επίθεση

Να προχωρήσει η ΠΑΕ  το θέμα μέχρι τα Ευρωπαϊκά όργανα καλεί ο ΣΦΟΒ ,ο οποίος με ανακοίνωσή του προτρέπει τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Η ανακοίνωση:

«Μετά την τρομοκρατία και τους ξυλοδαρμούς στην Καλλονή,χθες Κυριακή είχαμε την ίδια βία και στο Αγρίνιο με τις γνωστές οδυνηρές συνέπειες για τον ποδοσφαιριστή μας κ. Καρρά ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Βέβαια από την Πολιτεία δεν περιμένουμε τίποτα. Οι διωκτικές Αρχές, Αστυνομία, Εισαγγελέας δείχνουνε πλήρη ανεπάρκεια.

Οι Αθλητικοί φορείς και οι παράγοντες του Αούα στην ΕΠΟ, ΚΕΔ, ΕΠΑΕ, ακολουθούνε παράλληλα το κλίμα της χρεωκοπίας, της διαφθοράς και της διάλυσης της χώρας.

Γνωρίζουμε με ποια βαριά ψυχολογία αγωνίσθηκαν οι παίκτες μας. Γι’ αυτό εμείς, θα στηρίξουμε την ομάδα μας με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική και θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε.

Συνιστούμε συγκράτηση και ψυχραιμία στου οπαδούς μας.

Ούτε μία γόπα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σεβόμαστε όλους τους επαγγελματίες και οικογενειάρχες ποδοσφαιριστές των αντιπάλων. Γεμίζουμε το Πανθεσσαλικό και το κάνουμε κολαστήριο με τις φωνές μας και μόνο.

Εκτιμούμε, ότι αν δεν τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Παναιτωλικός, είτε με την επικύρωση του παιχνιδιού υπέρ μας, είτε με την τιμωρία του γηπέδου με πολλές αγωνιστικές, θα υπάρχει «άλλοθι» και για άλλα παιχνίδια, όπου θα χάνονται δάχτυλα, αυτιά, μύτες αθώων ποδοσφαιριστών, από πράξεις ανεγκέφαλων οπαδών. Ας αναλάβουνε τις ευθύνες τους.

Τέλος η Διοίκηση να αποταθεί σε Ουέφα και Φίφα. Εκεί, επειδή τον Πλατινί τον πνίγουνε οι τύψεις και οι εφιάλτες για την αδικία και αλητεία πριν δύο χρόνια περίπου, ίσως τους δίδεται μια ευκαιρία και να πάρουνε μια γενναία και τίμια απόφαση για το ματς με το Αγρίνιο.

Έχουμε δεδικασμένο, που για ένα μπουκάλι νερό, γηπεδούχος ομάδα έχασε το παιχνίδι.
Η διεκδίκηση του δικαίου είναι θέμα Διοίκησης και των Νομικών της.

Εμείς συσπειρωμένοι και πεισμωμένοι από τις συνεχείς τρομοκρατίες θα είμαστε δίπλα στους παίκτες μας.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...