Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ακάθεκτη η ομάδα βόλεϊ...

Πιστή στο σύνθημα "κάθε Σάββατο και ένα φιλικό", η νεοσύστατη και πολλά υποσχόμενη ομάδα γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, έδωσε το 7ο κατά σειρά φιλικό της παιχνίδι. Αυτή τη φορά ταξίδεψε στη γειτονική Λάρισα και αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Φοίνικα Λάρισας.
Παίχτηκαν τέσσερα σετ και τα κορίτσια του Νίκου και της Νατάσας Μαλλιάρα, η οποία παράλληλα είναι μία εκ των κεντρικών της ομάδας, επικράτησαν μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, με 3-1 σετ.

Στη συνέχεια για το επόμενο Σάββατο προγραμματίζεται ένα ακόμη φιλικό, ούτως ώστε η ομάδα σιγά-σιγά να αποκτήσει το τελικό της σχήμα για την νέα αθλητική περίοδο.

Σε κάθε παιχνίδι δοκιμάζονται και νέες αθλήτριες, καθώς γίνεται και αλλαγή ρόλων σε πιο παλιές αθλήτριες.

Ανασταλτικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι οι περισσότερες αθλήτριες, λόγω απόστασης και ωρών προπόνησης, δεν προπονούνται μαζί και βρίσκονται μόνο στους αγώνες.

Σημαντική ήταν και η παρουσία στη θέση της πασαδόρου, της πρωτοεμφανιζόμενης σε αγώνα Ελευθερίας Κωστοπούλου, η οποία μετά από μία προπόνηση με την ομάδα , ανέλαβε μαζί με την έμπειρη Ειρήνη Πλεμμένου, την νευραλγική αυτή θέση, στην οποία τα πήγε περίφημα.

Οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν σε αυτόν τον αγώνα, ήταν οι εξής: Καραβάρα Αιμιλία, Μαλλιάρα Νατάσα, Πλεμμένου Ειρήνη, Τσένου Σίσσυ, Τσιάτσιου Ματούλα, Κουκούμη Ράνια, Αγιασιώτη Μαρία, Κωστοπούλου Ελευθερία, Εσκικίδη Ειρήνη, Εσκικίδη Μπάρμπαρα, Λάσκαρη Βασιλίνα και Κύρκου Κατερίνα.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για την νέα αθλητική περίοδο και όσα κορίτσια θέλουν να έλθουν στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα 6939295859 (Wind) και 6988683068 (Wu).



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...