Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Γράφετε εσείς...

Καλημέρα!Ένα βασικό ερώτημα βασανίζει από χθες-δυστυχώς- τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου :

Θα δειξει τους αγώνες μας στα playoffs το ΟΤΕ ΤV;Απλή και κατανοητή ερώτηση με βάση το ότι πλέον έληξε το πρωτάθλημα αρα έληξαν και οι συμβάσεις των ομαδων(;) με τον ΟΤΕ ΤV.
Όχι ότι δεν θα είμαστε σε κάθε γήπεδο που παίζει η ΒΟΛΑΡΑ, απλά δεδομένου ότι γίνονται διάφορα που χρηζουν επιτακτικη την ανάγκη να τα βλεπει όλη η Ελλάδα.

Η ομάδα θέλει πλάτες ελπίζουμε να τις βρεί και από την διοίκηση και να μην τους αφήσει ατιμώρητους.

Ας λάβουμε υπόψιν ότι για πολλούς αυτή η περίοδος "καίει" επαγγελματικα όπότε είναι και δύσκολο να οργανώνονται τελευταία στιγμη ταξίδια από τα οποία κανείς δεν θέλει να λείπει...Να αναφέρω ενδεικτικά τους μαθητές-οικογενειες-καθηγητές που λόγω πανελληνιων είναι εξαιρετικά δύσκολο να μετακινηθούν.

VOLOS FANS, η απάντηση ενδιαφέρει πολύ κόσμο( που θελει-το ξαναλέω-)να ταξιδέψει αλλα είπαμε η εποχή "καιει"...ελπίζω σε απάντηση.

Δε χαθηκε τίποτα, πέρυσι δε παίζαμε πουθενά,εχουμε αδικηθεί όσο δε παιρνει,μας τραμπουκιζουν και εμείς τους κάνουμε έσοδα από το πουθενα.
ΥΓ: Εμείς τις σαρδέλες τις τρώμε ψητές με τσίπουρο προτού παμε γήπεδο, δεν τις βάζουμε στη φανέλα...Αι σιχτιρ μυρωδιάδες που τα περισσότερα έσοδα τα έχετε με τους "παλαίμαχους"...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Volos Fans..

Aπάντηση VolosFans: Από όσο γνωρίζουμε όλα τα παιχνίδια των αγώνων διαβάθμισης (play offs) θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.Εκτός αν κάτι αλλάξει στον προγραμματισμό του το συνδρομητικό κανάλι της τελευταία στιγμή...Σας υπενθυμίζουμε πως Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής δεν συμπεριλαμβάνονται στο υπογραφέν συμβόλαιο με την Ένωση.Έτσι το κανάλι θα πρέπει να πληρώνει εφάπαξ τον κάθε αγώνα των δύο ομάδων που θέλει να μεταδώσει.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...