Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αρχίζει το πανυγήρι

Το πανηγύρι των τελευταίων αγωνιστικών στην Βου αρχίζει.
Πολλά θα ακουστούν για τα μετέπειτα παιχνίδια,από τα οποία τα περισσότερα θα είναι απλές φήμες.
Αν καταφέρουμε να συνδυάσουμε στις επιλογές μας κίνητρο και παρασκήνιο,ίσως να κάνουμε ένα καλό χαρτζιλίκι μέχρι τα play-offs.

Θα προσπαθήσω να προσεγγίσω το παιχνίδι του Αγρινίου ,όχι για το τι συμφέρει στην αγαπημένη μας ομάδα,αλλά περισσότερο στοιχηματικά.
Αν λοιπόν το δω έτσι ,βλέπω να διαγράφεται ένας μεγάλος άσσος. Το ζήτημα είναι πως το ίδιο βλέπουν και οι μεγαλο-παίκτες με αποτέλεσμα από το βράδυ της Πέμπτης ο άσσος να παρουσιάζει πτώση από το 2.30 που άνοιξε.
Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα μετά το μεσημέρι.Τι εννοώ "κανονικά"...τουλάχιστον 2.10 και πάνω.Παρακάτω εγώ δεν θα τον έπαιζα.

Το λοιπό κουπόνι «δεν λέει κάτι» με εξαίρεση την Β' Γαλλίας,που ίσως να προσθέσω από εκεί μία επιλογή αργότερα με ανανέωση της σελίδας.

Συνοπτικά οι επιλογές:
  • Παναιτωλικός - Εργοτέλης 1 (2.30) ΤΑΜΕΙΟ

Θυμηθείτε να παίζετε συνετά και μόνο εφόσον σας περισσεύουν λεφτά.

Η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της Ευρώπης επέστρεψε και είναι πλέον καθόλα νόμιμη..
Επισκεφτείτε την σελίδα της bet365 και εκμεταλευτείτε το bonus εγγραφής πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.bet365  
Eπίσης μην ξεχνάτε να «τσεκάρετε» τους τζίρους των αγώνων πριν την επιλογή σας...


Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου στην σελίδα μας LIVE SCORESΣ.Σ:Οι αποδόσεις είναι οι τρέχουσες την ώρα που γράφεται το κείμενο.Ως γνωστόν μπορούν να μεταβληθούν ανά πάσα στιγμή.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...