Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Που είναι η Βου οέο;

Ομολογία ήττας των bookηδων αποτελεί η αδυναμία τους να δώσουν αγώνες προς στοιχηματισμό μόλις λίγες ώρες πριν την έναρξή τους. (ανανέωση)


Χθες όποιος πρόλαβε τον Παναιτωλικό σε απόδοση άνω των 2.00 (η bet365 μέχρι την Παρασκευή το πρωί το έδινε στο καταπληκτικό 2.30) πήγε ένα καλό ταμείο.


Από εκεί και πέρα η σημερινή Β' Εθνική μάλλον είναι προκαθορισμένη.Δύο ισχυρότατοι άσσοι που δύσκολα θα σπάσουν εκτός αν φυσήξουν περίεργοι άνεμοι σε Πανθεσσαλικό και Μυτιλήνη.Χαρακτηριστικό πως τα παιχνίδια δεν διατίθονται προς στοιχηματισμό στις 11:00 το πρωί που γράφω αυτές τις γραμμές.Αναμένω τους δύο άσσους περί του 1.30 και κάτω.Οπότε δύσκολα θα ασχολούμουν έτσι κι αλλιώς.Μάλλον θα έψαχνα που θα γίνει το όβερ αν αυτό δινόταν σε απόδοση άνω του 2.30.

Το «βολικό» Χ του Σαββάτου έρχεται από το Μπάρι.Έχει φορτωθεί μεν για να πέσει κάτω από 2.00,αλλά ακόμα δεν τραβάει απαγορευτικό τζίρο πάνω του.Πάντως αν το βρείτε κάτω από 1.80,δεν αξίζει...

To ελεύθερο ποδόσφαιρο της Ρεάλ δεν θα μας απογοητεύσει και λογικά θα έρθει το όβερ.Τέλος θα πάω με το κίνητρο της Τσέλσι για να εξασφαλίσει την 3η θέση.Βέβαια το μειονέκτημα σε αυτή την επιλογή είναι ο τεράστιος τζίρος που έχει «τραβήξει» πάνω του ο αγώνας.

Τέλος από την Πορτογαλία θα διακινδυνεύσω το διπλό της Πάκος.

*Τελικά η Βου άνοιξε στις εταιρίες 2 ώρες πριν την έναρξη των παιχνιδιών με 1.10 τον άσσο στον Βόλο και 1.18 αυτό της Καλλονής....Μακριά φυσικά!
*Το under του τελικού έπεσε στο 1.55 το οποίο το θεωρώ ,απάτη.Δεν το δίνω πλέον ως επιλογή.

Συνοπτικά οι επιλογές:
  • Μπάρι - Τσεζένα Χ (1.80)  ΚΟΥΒΑΣ
  • Εσπανιόλ - Ρεάλ over (1.57) ΚΟΥΒΑΣ
  • Άστον Βίλα- Τσέλσι 2 (1.80) ΤΑΜΕΙΟ
  • Ακαντέμικα - Φερέιρα 2 (2.25) ΚΟΥΒΑΣ

Θυμηθείτε να παίζετε συνετά και μόνο εφόσον σας περισσεύουν λεφτά.

Η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της Ευρώπης επέστρεψε και είναι πλέον καθόλα νόμιμη..
Επισκεφτείτε την σελίδα της bet365 και εκμεταλευτείτε το bonus εγγραφής πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.bet365  Eπίσης μην ξεχνάτε να «τσεκάρετε» τους τζίρους των αγώνων πριν την επιλογή σας...Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου στην σελίδα μας LIVE SCORES

Σ.Σ:Οι αποδόσεις είναι οι τρέχουσες την ώρα που γράφεται το κείμενο.Ως γνωστόν μπορούν να μεταβληθούν ανά πάσα στιγμή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...