Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Δεν «πουλάω» τον Ολυμπιακό

Την επιλογή του να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο μόνο για τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε σε μία ακόμα συνέντευξή του ο τέως πρόεδρος κος Αχιλλέας Μπέος.Οι φοβερές ατάκες δεν έλειψαν ακόμα μια φορά.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος:


Για τη Β’ εθνική και τον Ολυμπιακό Βόλου: 

«Είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα τα τελευταία 20-30 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι ακόμα καλύτερο κι από τη Σούπερ Λίγκα, καθώς μέχρι και ο 10ος παίζει για την άνοδο. Εκτός από τον Απόλλωνα Σμύρνης, που πέρα από το πρόγραμμα είναι και καλή ομάδα, όλες οι υπόλοιπες θέσεις θα κριθούν τη τελευταία αγωνιστική. Ο Ηρακλής αν κερδίσει τον Παναιτωλικό, βγήκε. Ωστόσο, βρίσκεται εκεί από τη συμπαράσταση του κόσμου διότι μειονεκτεί σαν ομάδα. Θεωρώ ότι οι ομάδες που δεν έχουν κόσμο και ιστορία δεν έχουν καμία τύχη για να γράψουν ιστορία. Θα είναι όπως το ασανσέρ και δεν θα έχουν δυναμική».

Για τον Αστέρα Τρίπολης και τον τελικό του κυπέλλου: 

«Για τον τελικό, όλοι είδαμε ότι ήταν καθαρό πέναλτι και αποβολή. Όμως αυτοί που βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο δεν ήταν σίγουροι πόσο μάλλον και ο διαιτητής που πρέπει να αποφασίσει. Αλλά γιατί να είναι πάντα υπέρ του ισχυρού; Ο Τριτσώνης είχε μεγαλύτερη ευθύνη, αφού ήταν πιο κοντά στη φάση. Δυστυχώς μέσα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τα διαιτητικά λάθη».


Γενικότερα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και την κατάσταση στο ποδόσφαιρο είπε:
« Όταν ήμουν στον Βόλο είπα θα βγούμε σε δύο χρόνια για να μείνουμε. Νομίζω ότι είναι το πιο σωστό για την ΑΕΚ να πάει στη Γ’ Εθνικη, αυτό έπρεπε να γίνει και με τον Άρη. Καλύτερα να περάσει δύο χρόνια στην αφάνεια παρά φυτοζωεί. Τότε, ο Πανιώνιος ρίσκαρε όμως ήμασταν ενωμένοι και πετύχαμε. Πρέπει πλέον να δούμε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, να το χαιρόμαστε και να αποβάλουμε τους 100-200 φιλάθλους που υπάρχουν σε μια ομάδα και δημιουργούν όλα τα προβλήματα. Το σημερινό κατάντημα που επικρατεί με το να υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός ή ο Μαρινάκης είναι εξαιρετικά αρνητικό για το ποδόσφαιρο, τους παράγοντες αλλά και τους φιλάθλους. Τι να πει ο Αλαφούζος για το ποδόσφαιρο; Αν βάλεις σάλτσα πάνω σε μια μπάλα θα την περάσει για κεφτέ. Σε λίγα χρόνια θα παίζουμε με 2-3 ομάδες στην Ευρώπη».

Για την ενδεχομένη επιστροφή του στο ποδόσφαιρο. 

«Πρώτος μου σκοπός είναι μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι να λάμψει η αλήθεια πάνω από όλα για τα παιδιά μου. Η προφυλάκιση μου βασίστηκε σε ένα ψέμα. Η αλήθεια θα αποκατασταθεί κι αν επιστρέψω στο ποδόσφαιρο τότε θα συνεχίσω κάτι που άφησα στη μέση εκεί στον Βόλο για να το ολοκληρώσω. Επί ένα χρόνο στήριξε την ομάδα ο κόσμος. Αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορώ να τους πουλήσω και να τους ξεχάσω».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...