Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Θρασύβουλος pregame


Με αρκετές απουσίες ,αλλά και εναλλακτικές λύσεις ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Θρασύβουλο την Κυριακή το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό.(τελ.ανανέωση 18:10)
Νέα απώλεια βαθμών φαντάζει απαγορευτική για την ομάδα του Σάββά Παντελίδη που μετά από καιρό μετράει απουσίες.

Έτσι Κατσιαρός, Πετκάκης Καπετάνος και Γκίτκος απουσιάζουν λόγω καρτών ,ενώ αμφίβολος παραμένει ο Αντόνιο Ανιέτε,ο οποίος μπορεί να προπονήθηκε κανονικά ,αλλά ακόμα αισθάνεται μικροενοχλήσεις και το τεχνικό τιμ δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει υποτροπή του τραυματισμού του.

Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψει και ο Θρασύβουλος στο Βόλο.Συγκεκριμένα, η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Καλαμιώτη, Τζιωρτζόπουλο, Μπακάλη, Βασιλείου, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Σταυριανός, Αρκουμάνης. 

Το κλίμα μάλιστα επιβαρύνθηκε μετά την απόφαση της ΕΠΑΕ να αφαιρέσει 3 βαθμούς από την ομάδα της Φυλής και να την επαναφέρει μία ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στην διάθεση των βολιωτών είναι ήδη τα εισιτήρια του αγώνα.Διαβάστε περισσότερα....

Ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο την μικρή προϊστορία καθώς δεν έχει γνωρίσει την ήττα από τους Αθηναίους στον Βόλο.Διαβάστε περισσότερα....

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Καραλιόλιος (Γρεβενών), Δουδούμης (Φθιώτιδας) και Κουρέντας (Τρικάλων).

Το VolosFans θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό τον αγώνα του Πανθεσσαλικού που αρχίζει στις 16:00  μέσω συνεχούς γραπτής ενημέρωσης.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή:Πινδώνης, Κόμνος, Γόγολος, Παλαιολόγος, Σολάκης, Χατζηπαντελίδης, Ολίσε, Ογκουνσότο, Γενγκά, Στογιάνοφ, Γουσούλης, Καρράς, Κωστούλας, Ρόκα, Σταυράκης, Μπρέσκα, Μπολάτι, Ανιέτε και Ναντάγια.

Από την άλλη η αποστολή του Θρασύβουλου είναι η εξής: Μαρούλης, Προβατίδης, Σιακαβάρας, Π. Σερέπας, Σ. Σερέπας, Σκαμαντζούρας, Πάνος, Σύρος, Βλασόπουλος, Κοντούλης, Σκόνδρας, Παπανίκου, Κεϊτά, Γεωργιάδης, Σταυροθανασόπουλος, Πλαβούκος και Κακλαμάνος.



Η παρούσα ανάρτηση θα ενημερώνεται συνεχώς με νέα των δύο ομάδων πριν την σέντρα..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...