Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Κακόγουστο αστείο...

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ μετά την σφαγιαστική διαιτησία του Κουτσιαύτη στην Πάτρα.

Διαβάστε την:

«Το αποκορύφωμα της σφαγιαστικής διαιτησίας του διαιτητικού τρίο στο παιχνίδι Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Βόλου συμπυκνώνεται στα εξής:
Δύο αποβολές αφήνοντας την ομάδα μας με 9 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποβολές που ούτε φίλαθλος της αντιπάλου ομάδας δεν θα έδινε.
Το γκολ της ισοφάρισης της Παναχαϊκής από τουλάχιστον 1.5 μέτρο οφσάιντ που ούτε είδε ο επόπτης ούτε διόρθωσε ο διαιτητής.

Είναι αξιοσημείωτο ότι επί 33 αγωνιστικές κανένας αντίπαλος από αυτούς που διαγωνίστηκε η ομάδα μας δεν διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία κατά τους μεταξύ μας αγώνες, ενώ είναι γνωστό σε όλο το πανελλήνιο φίλαθλο κοινό ότι στη Β Εθνική γίνονται τέρατα και σημεία και οι διαμαρτυρίες για κακές διαιτησίες είναι πολυάριθμες.

Επιτέλους, είναι καιρός να σταματήσει αυτό το κακόγουστο αστείο, που κάποιοι δεν θέλουν την ομάδα μας στα σαλόνια της Superleague. Για τους εναπομείναντες αγώνες πλέον ζητάμε αξιολογημένους διαιτητές Superleague για να διασωθεί ότι είναι δυνατόν στο φίνις αυτού του συναρπαστικού αγωνιστικά Πρωταθλήματος της Β εθνικής, που αμαυρώνεται όμως από απαράδεκτες διαιτησίες. Εάν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ισονομία και την ίση μεταχείριση των διαγωνιζομένων ομάδων πρέπει να παραιτηθούν οι κ.κ. Δούρος και Μπριάκος, κάτι που έπρεπε ήδη να έχουν κάνει εάν τους περιέβαλε ίχνος ηθικής ευθιξίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βιώσει στο παρελθόν την αδικία και δεν θα επιτρέψει να επαναληφθούν σε βάρος του τέτοιου είδους σκοπιμότητες.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...