Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Τα νέα της ερυθρόλευκης πετοσφαίρισης

Δεύτερο φιλικό παιγνίδι έδωσε η νεοσύστατη ομάδα του βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. 

Το Σάββατο 6/4 ήρθε αντιμέτωπη στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», με την ομάδα της Αργούς Βόλου, σε ένα φιλικό παιχνίδι, από το οποίο απεκόμισε χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα, ώστε η ομάδα να αποκτά ομαδικότητα και να αφομοιώνει τακτικές και συστήματα.

Τα κορίτσια του Νίκου και της Νατάσας Μαλλιάρα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ανεβάζοντας την απόδοσή τους σε όλους τους τομείς, σε σύγκριση με το πρώτο φιλικό.

Η ομάδα απαρτίζεται από αθλήτριες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών, οι οποίες με τις συνεχείς προπονήσεις και τις φιλικές αναμετρήσεις, «δένουν» σαν σύνολο και με την στελέχωση προσεχώς και άλλων αθλητριών, θα αποτελέσουν την γυναικεία ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αρβανίτη Βαγγέλη, του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλίας, για την συμβολή και την άψογη διαιτησία του, όπως επίσης και το προπονητικό τιμ της Αργούς, κ. Σταθόπουλο Βαγγέλη και κ. Γεωργουλά Σπύρο, για την ανταπόκριση στο κάλεσμα για φιλική συνάντηση.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε με 3-2 σετ υπέρ της ομάδας της Αργούς, η οποία χρησιμοποίησε αρκετές εκ των παικτριών, που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Για τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκαν: Πλεμμένου Ειρήνη, Καραβάρα Αιμιλία, Αγιασιώτη Μαρία, Κουκούμη Ράνια, Γεωργουλά Μαριαλένα, Μαλλιάρα Νατάσα, Λάσκαρη Βασιλίνα, Κανέλλου Αγγελική, Μαλλιάρα Νάντια, Καλαή Γαλάτεια και Μαντζιάρα Θώμη.

Επόμενος φιλικός αγώνας για τον Ολυμπιακό Βόλου, το Σάββατο 13/4 στο κλειστό του Εκθεσιακού, με την γυναικεία ομάδα του «Ο.Φ.Π. Φοίνικας» Λάρισας στις 18.00.

Όσα κορίτσια είναι φοιτήτριες ή μαθήτριες Λυκείου και θέλουν να ενταχθούν από φέτος στον σύλλογο, μπορούν να έρχονται για προπονήσεις, ενώ παράλληλα θα γίνονται και εγγραφές μικρότερων αθλητριών (δημοτικού, γυμνασίου) για την νέα αθλητική περίοδο 2013-14. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6939295859 και 6946036481.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...