Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Φταίει και η ομάδα...

Στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.86 και στην εκπομπή «Η τρόικα των Σπορ» μίλησε σήμερα το πρωί ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος. 

Αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή μεταξύ άλλων τόνισε: 

«Μπορεί η διαιτησία, όπως έμαθα να έκανε εγκλήματα εις βάρος του Ολυμπιακού, ωστόσο, αν δεν μπορείς να κερδίσεις την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, όπως είναι η Παναχαϊκή, δεν φταίει μόνο ο διαιτητής. Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκαν στον Ολυμπιακό οι ευκαιρίες να πετύχει δύο και τρία γκολ και δεν τις αξιοποίησε, τελειώνοντας εκεί το παιχνίδι και μην δίνοντας τη δυνατότητα στην Παναχαϊκή και στον διαιτητή να κάνει αυτά που έκανε.

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον αντίπαλο και σπαταλά τις ευκαιρίες να πάρει τους βαθμούς. Το ίδιο έγινε στα παιχνίδια με την Καλλονή, τη Λάρισα, τον Φωκικό. Θα μπορούσε τώρα η ομάδα να έχει σαφώς περισσότερους βαθμούς και να «κλειδώσει» την άνοδο.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο Ολυμπιακός είναι... καβάλα στο άλογο. Είναι στη 2η θέση, δεν κυνηγά καμία ομάδα, αντίθετα τον κυνηγούν. Στο χέρι των ποδοσφαιριστών είναι να κρατήσουν τη θέση στην οποία βρίσκονται και να ανέβουν κατηγορία. Αν πάντως, ο Ολυμπιακός κέρδιζε το χθεσινό ματς με την Παναχαϊκή, θα ήταν με το ενάμιση πόδι στη Σούπερ Λιγκ
».

Για τα επόμενα παιχνίδια είπε:

«Πριν το παιχνίδι με την Νίκη ο Ολυμπιακός έχει το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.Δεν πρέπει να υποτιμήσει ο Ολυμπιακός κανέναν.Πάει και κερδίζει τους διεκδικητές της τριάδας και χάνει από όλες τις μικρομεσαίες.Έχασε 5 βαθμούς από την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος την Παναχαική.Το παιχνίδι με την νίκη πρέπει να είναι γιορτή ,αφού όλη η Ελλάδα θα το βλέπει.Το θέμα είναι να βγει ο Ολυμπιακός κατηγορία και όχι να πάρει μια νίκη γοήτρου με την Νίκη.Αν πάντως κερδίσει θα είναι η άνοδος σχεδόν σίγουρη...»

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε και σε άλλες ομάδες:

«Η Νίκη Βόλου χρωστάει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Ολυμπιακό Βόλου γιατί χάρη σ' αυτόν η κατάπτωση της εγγυητικής δεν έχει καμία πειθαρχική ποινή απ' αυτές που ακούγονται από αριστερά και δεξιά και το μόνο που μπορεί να επιφέρει είναι κάποιο χρηματικό πρόστιμο το οποίο εξαρτάται από τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Γιατί το λέω αυτό, γιατί μετά τη μεγάλη αδικία που υπέστη ο Ολυμπιακός Βόλου, η Ε.Ε.Α έχει απολέσει τις εξουσίες που είχε, με συνέπεια να μην μπορεί να επιβάλλει εξοντωτικές ποινές σε ποδοσφαιρικά σωματεία. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να γνωματεύει και το πολύ πολύ να επιβάλλει χρηματικά πρόστιμα. Οι αποφάσεις πλέον παίρνονται από ποδοσφαιρικές αρχές.

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά τα λοιπά εκθείασε για ακόμα μια φορά τον άνθρωπο που το καλοκαίρι πολέμησε μετά μανίας τον Ολυμπιακό,τον κο Ανδρέα Πάτση.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...