Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Επανομή - Ολυμπιακός Βόλου (pregame)


Με μοναδικούς αντιπάλους το λασπωμένο βάλτο του γηπέδου,αλλά και τον κακό του εαυτό,ο Ολυμπιακός Βόλου έρχεται αντιμέτωπος με την ουραγό Επανομή.
Η αποστολή...(τελ.ενημέρωση 14:45)
Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει το τρίτο στην σειρά τρίποντο για να μπορέσει να απομακρυνθεί απο τους υπόλοιπους «μνηστήρες» της τριάδας και αν τα αποτελέσματα τον βοηθήσουν,να ανεβεί βαθμολογικά ακόμα πιο ψηλά από την τρίτη θέση.
Μοναδικός απών είναι ο Γόγολος που εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρία του.Ο Παλαιολόγος θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του ,ενώ ίσως να διαφυλαχτούν κάποιοι παίκτες αν το γήπεδο βρίσκεται σε πολή κακή κατάσταση,όπως ο Ολίσε.

O προπονητής της Επανομής κος. Βελιτζέλος θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Τζανδάρη και Σαμουηλίδη, όπως επίσης και του τραυματία Παπατζίκου.Διαιτητής του αγώνα θα είναι οΚιοτζένης (Καβάλας) και βοηθοί του οι Καραβασίλης (Καβάλας) και Σίπκας (Πέλλας). Τέταρτος διαιτητής ο Σελεμίδης (Πέλλας).

Το παιχνίδι θα αρχίσει την Κυριακή 17 Μάρτη στις 15:00.Τηλεοπτική μετάδοση δεν θα υπάρχει,αλλά το VolosFans θα μεταδώσει τον αγώνα με ζωντανή ροή γεγονότων.
  • Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπικου για το παιχνίδι.Εκτός έμειναν Μπακαγιόκο,Γαλάνης,Στουρνάρας, Τσιάτσιος, Γουσούλης ,Ρόκα και ο τιμωρημένος Γόγολος.
Η αποστολή: Γκίτκος, Σταυράκης, Σολάκης, Καπετάνος, Παλαιολόγος, Χατζηπαντελίδης, Κωστούλας, Πετκάκης, Yenga, Stoyanov, Ogunsoto, Oliseh, Breska, Anete, Κατσιαρός, Καρράς, Bolatti, Nadaya, Πινδώνης.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...