Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Που είναι τα λεφτά,οέο....

Την αποκλειστική αποκάλυψη του VolosFans για τα 15.000 ευρώ του CAS (διαβάστε ΕΔΩ),επιβεβαίωσε με επιστολή του ο Μιχάλης Μιτζικός!

 Ο δικηγόρος κ. Μιχάλης Μιτζικός και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Δημήτρη Καραγιάννη,αναφέρει πως τα χρήματα που εστάλησαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο CAS και τα οποία επιστράφησαν από το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο τον Ιούνιο του 2012 δεν μπήκαν ποτέ σε λογαριασμό της ΠΑΕ.

Τα χρήματα αυτά μπήκαν σε λογαριασμό της Alpha Bank, όπου δικαιούχος εμφανίζεται η Π. Μποτσιβάλης Α.Ε. Στα βιβλία της ΠΑΕ υπάρχει εγγραφή 15.000 ως έξοδα δικηγόρου κ. Μιχάλη Μιτζικού.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μιτζικού, η οποία πέρα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Δημήτρη Καραγιάννη , εστάλη και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, έχει ως εξής:

«Έλαβα γνώση ότι υπάρχει η ακόλουθη εγγραφή σε λογιστικά βιβλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

1/7/2012, Έξοδα Δικηγόρου κ. Μιχάλη Μιτζικού, ποσό: 15.000 ευρώ.

Επ' αυτού ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Παγάνης μου επιβεβαίωσε προφορικώς ότι η συγκεκριμένη εγγραφή συνοδεύεται από αντίγραφο κίνησης λογαριασμού της Alpha Bank προς λογαριασμό του CAS στην Ελβετία με το ίδιο ποσό.

Πέραν της ανακρίβειας της παραπάνω εγγραφής - διότι στην πραγματικότητα πρόκειται για παράβολα που υποχρεούτο να καταβάλλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απευθείας στο CAS - σας επισημαίνω ότι έπειτα από την απόσυρση της προσφυγής της ομάδας στο CAS, και μετά από επίπονες προσπάθειες - αλλά και με την συγκατάθεση της ΕΠΟ – το CAS επέστρεψε το ίδιο ακριβώς ποσό (15.000 ευρώ) περί τα τέλη Ιουνίου 2012 σε λογαριασμό της AlphaBank (όπου δικαιούχος εμφανίζεται η Π. Μποτσιβάλης Α.Ε.).

Σας επισυνάπτω την σχετική αλληλογραφία με το CASμε ιδιαίτερη μνεία στην επιστολή του CAS της 18 Ιουνίου 2012, όπου ρητά αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι:

«Σας πληροφορούμε ότι το ποσό των 15.000 ευρώ θα πληρωθεί συντόμως στο λογαριασμό του προσφεύγοντα (δηλ. ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου) στην Alpha Bank».

Θεωρώ ότι η αναφορά των παραπάνω ήσαν απαραίτητα προς αποφυγήν ενδεχόμενης παρερμηνείας αλλά και απαραίτητα επίσης ώστε να διαφυλαχθεί το συμφέρον της ομάδας μας που υπηρετούμε όλοι μας».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...