Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Τηλεοπτικό καρναβάλι

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τον κο Κοκκίνη ,ιδιοκτήτη του Astra να επιληφθεί του απογοητευτικού τηλεοπτικού θεάματος που προσφέρει ο σταθμός του,εξέδωσαν οι Austrian Boys.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Επειδή η υπομονή και η ανοχή έχει εξαντληθεί με ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις είναι καιρός να πούμε κάποια πράγματα με το όνομα τους.
Εδώ και αρκετές Κυριακές όσοι Βολιώτες φίλαθλοι θέλουν να παρακολουθήσουν την βραδινή αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικιού σταθμού ASTRA, είναι δυστυχώς αναγκασμένοι να παρακολουθούν τον εκ Λαρίσης “κύριο” Εξαρχάκη, να υβρίζει και να μιλάει απαξίωτικα για τον κόσμο, τις ομάδες και την πόλη του Βόλου.

Δεν ξέρουμε αν επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο αποκριών ο τηλεοπτικός σταθμός του ASTRA, έχει επιλέξει να διανθίσει την αθλητική του εκπομπή με ένα Καρναβάλι για να γελάει ο κόσμος, αυτό που τελικά όμως πετυχαίνει με την παρουσία και τα λεγόμενα του Εξαρχάκη είναι να προσβάλει και να εξαγριώνει τους κατοίκους της πόλης του Βόλου.

Η ευθύνη για να σταματήσει το φαινόμενο αυτό ανήκει πλέον στην διοίκηση του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού και προσωπικά στον κύριο Κοκκίνη, τον οποίο σεβόμαστε και ευελπιστούμε να επιληφθεί του θέματος άμεσα και ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

Όσο για τον ίδιο τον Εξαρχάκη καταλαβαίνουμε πόσο τον πονάει η αγωνιστική ανυπαρξία της ομάδας του, καταλαβαίνουμε ότι τρέμει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα ανέβει κατηγορία και η ομάδα του όχι, αλλά αν θέλει να συνεχίσει να λέει αυτά που λέει για τον κόσμο αυτής της πόλης, να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το τηλεοπτικό στούντιο της Λάρισας και να έρθει ξανά μια βόλτα στον Άγιο Κωνσταντίνο .. εκεί που του “αρέσει να αθλείται”

Austrian Boys»





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...