Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η επιστροφή των ζόμπι...

Η σύμβουλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα εξέφρασε ερωτήματα αν έπρεπε να δοθεί άδεια μετόχου στον Δημήτρη Καραγιάννη!

Αναφορά στο εξώδικο που έστειλε ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης στον νυν, Δημήτρη Καραγιάννη έγινε στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ. 


Σε εκείνο το σημείο ο υπέρτατος Αθλητικός Δικαστής κος Θωμαΐδης ρώτησε την Ειρήνη Μαρούπα αν έχει πάρει άδεια ο νέος μεγαλομέτοχος, εκείνη απάντησε: «Ναι, πήρε αν και εν τη απουσία μου. Βέβαια, κάνει παρήχηση... Καρράς... Καραγιάννης. Ξέρετε, ο κύριος Καρράς ήταν ο παρένθετος πρόεδρος του Αχιλλέα Μπέου».

Σε ερώτηση για το αν υπονοεί κάτι η Μαρούπα, αυτή απάντησε: «Δεν ξέρω... Πολλά λέγονται στον Βόλο. Εγώ είχα προτείνει ο όποιος ενδιαφερόμενος να αγοράσει την ΠΑΕ, να μας παρουσιάζει πόσα λεφτά έχει σκοπό να βάλει στην εκάστοτε ομάδα. Αν μπορεί καλώς, αν όχι να μην εξεταζόταν καν ο φάκελος. Δυστυχώς, όμως ήμουν μόνη μου»

Μετά τον μέτρ του είδους κο Κούγια,ακόμα ένας διανοητής και υποψήφιος σωτήρας του ποδοσφαίρου παρουσιάζεται με το όνομα Μαρούπα.Η εν λόγω υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ, κατάλοιπο της εποχής Γιωργάκη και Γερουλάνου, ακολουθεί την αλάνθαστη επιχειρηματολογία του... «Το άκουσα στην πιάτσα...».
Αλήθεια...τι έχουμε κάνει ως λαός και αξίζουμε τέτοιους πολιτικούς;

Σ.Σ:Αναμένεται απάντηση της ΠΑΕ στην κα Μαρούπα....από αύριο.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...