Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Αιχμές από τους Αγριώτες

Ανακοίνωση σχετικά με το Κυριακάτικο παιχνίδι αλλά και με αιχμές για όσα γίνονται τα τελευταία 24ωρα στον ερυθρόλευκο οπαδικό χώρο εξέδωσαν οι Red Eagles.
Εμείς ως VolosFans την δημοσιεύουμε παρά την απειλή των Austrian Boys περί «νομικών διαδικασιών...»


Η ανακοίνωση:
«Τη Κυριακή η ομαδάρα μας , η Βολάρα μας , το καμάρι της Μαγνησίας παίζει με τη ΚΑΛΛΙΘΕΑ κομβικό ματς για την επάνοδό στη SUPERLEAGUE. Τα test και πειραματισμοί τελειώσανε , τα χρονικά περιθώρια στενεύουνε , οι ισοπαλίες δεν ωφελούν. Η αξία των ποδοσφαιριστών είναι τόσο μεγάλη και πιο μεγάλη όταν φοράνε την ιστορική αυτή φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ με το ευρωπαϊκό αστέρι πάνω από τον δεφνοστεφανομένο. Τη Κυριακή το αποτέλεσμα είναι διπλό, είναι νίκη υπέρ των κόκκινων.

Τέλος , καλούμε όποιους δεν ταξιδέψουνε στην ΑΘΗΝΑ, να ταξιδέψουνε στην ΑΓΡΙΑ να παρακολουθήσουνε μαζί μας το ματς , από το στέκι μας , να τους δείξουμε το καταστατικό μας , να γνωριστούνε με τα μέλη μας και να τους κεράσουμε ότι έχουν ευχαρίστηση. Κρίνουμε εκτός τόπου και χρόνου την διάθεση κάποιων τη συγκεκριμένη περίοδο να βγάλουν τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΜΕΤΡΑ από τις τσέπες τους .»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...