Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Να κάνουμε το Πανθεσσαλικό κολαστήριο

Έκκληση για ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση κάνει ο ΣΦΟΒ μέσω ανακοίνωσή του.
Διαβάστε αναλυτικά:
«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Ο μεγάλος αγώνας που καταβάλει η ομάδα για την κορυφή συνεχίζεται, μέσα από πολλές δυσκολίες, εχθρικές διαιτησίες και μεγάλο ανταγωνισμό ανάμεσα σε 12 ισοδύναμες ομάδες.

Την Κυριακή στην Επανομή, μετά την προκλητική απαγόρευση της εκδρομής των οπαδών και τις απειλές επεισοδίων από τους Ηρακλειδείς, σ’ ένα οργωμένο γήπεδο στρωμένο με άμμο θαλάσσης, με τους παίκτες της Επανομής να παίζουνε αντιαθλητικά και βρώμικα, το διαιτητή να μη δίνει δύο πέναλτι και να μην επικυρώνει κανονικό γκολ, σταθήκαμε όρθιοι με τους παίκτες μας να δίνουνε την ψυχή τους αλλά και τους εκατοντάδες οπαδούς μας να δίνουνε και αυτοί τη μάχη τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα κέντρα και ο παράγοντες των Αθηνών και όλοι αυτοί που μας πολέμησαν και μας συκοφάντησαν τον προηγούμενο χρόνο, δε θέλουν τον Ολυμπιακό στη Super League γιατί θα ξαναζήσουνε τους εφιάλτες με νέες τεσσάρες και τριάρες.

Τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία, όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού πλέον πρέπει να πάρει και αυτός στα χέρια του την υπόθεση ανόδου του Ολυμπιακού.

Σίγουρα η συμπαράσταση μέχρι στιγμής, είναι μεγάλη με 6 – 7.000 Μ.Ο. θεατών αλλά απαιτείται μεγαλύτερη συσπείρωση και προσέλευση.

Το Πανθεσσαλικό πρέπει να γίνει κολαστήριο και κανένας διαιτητής να μην τολμήσεις να αδικήσει την ομάδα μας.

Θυμηθείτε πώς η ομάδα αυτή ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Μέσα από τις στάχτες. Άρχισε προετοιμασία στις 20/8 χωρίς να γνωρίζει κανείς την κατηγορία και στις 13/9 μας ανακοίνωσαν τη συμμετοχή μας στη Β΄. Σήμερα με τη νέα Διοίκηση από το Γενάρη και με νέα μεταγραφικά αποκτήματα, η ομάδα μας από την 15η θέση βρέθηκε σύντομα στην πρώτη τριάδα.

Καλούμαστε πλέον όλοι μας να στηρίξουμε και να περιφρουρήσουμε τα συμφέροντα και τους στόχους της ομάδας.

Η επάνοδος στα σαλόνια είναι κοντά.

Με πίστη, δύναμη και προσοχή θα πετύχουμε το στόχο μας. Να χαρίσουμε την άνοδο και την επιστροφή μας στους Γερουλάνο, Παπανδρέου, Πιλάβιο, Κούγια οι οποίοι θα αρχίσουνε να ζούνε στα δύστυχα όνειρά τους.

Να μη λείψει κανείς απ’ όλα τα παιχνίδια έδρας που θα δώσει η ομάδα μας. Και στα έξι παιχνίδια ο κόσμος να στείλει το μήνυμα:

Ότι είμαστε έτοιμοι για την κορυφή, για την Ευρώπη και να γίνουμε πάλι η πρώτη και μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα.

-Η-

Διοίκηση του ΣΦΟΒ»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...