Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Διαφορά κουλτούρας...

H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί με ανακοίνωσή της τους βολιώτες να αποδείξουν το χάσμα πολιτισμού που υφίσταται μεταξύ των δύο πόλεων και να μην προβούν στα αίσχη που χαρακτηρίζουν τους χωρίς παιδεία γείτονες.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από την συμπεριφορά των αγροτο-χούλιγκανς.Τον προ δύο ετών ξυλοδαρμό των βολιωτών δημοσιογράφων στα θεωρεία του γηπέδου του κάμπου...Το πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τις μητέρες των απανταχού βολιωτών (φώτο).

Σε κάθε περίπτωση τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να δημιουργηθούν από τους βολιώτες προς απάντηση των αρχοντο-χωριατών.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού καλούνται να αποδείξουν πως οι επιστημονικές μελέτες που συσχετίζουν την μεγάλη επίπτωση του κρετινισμού σε μέρη που στερούνται ιωδίου ,δεν είναι τυχαία.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της αλλά και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ενημερώνει ότι :
Τηρώντας τη συμφωνία του αγώνα του α’ γύρου που ουσιαστικά επεβλήθη από την ΠΑΕ ΑΕΛ (για τυχόν παρεξηγήσεις), καθώς και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν θα διατεθούν εισιτήρια στη ΠΑΕ ΑΕΛ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Γενική είσοδος 10€ - γυναίκες & παιδιά έως 12 ετών είσοδος ελεύθερη.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων «Austrian Boys», καθημερινά από τη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 με συνεχόμενο ωράριο 9:00 – 21:00 μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί όλους τους φιλάθλους της να δώσουν βροντερό παρών και να στηρίξουν την ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις – πάντα σε φίλαθλα πλαίσια - δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφορά κουλτούρας και επιπέδου.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...