Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Γράφετε εσείς:Πάλι πελάτης από Αυστριακούς, Κούλα;

Όπως είναι ευρέως γνωστό, την περασμένη χρονιά η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΥΛΑ (A.E.K.) ανέπτυξε με σχετική ευκολία πελατειακές σχέσεις με την ομάδα-πρότυπο της Super League Ολυμπιακό Βόλου (8-2 γκολ)! 


Κανείς από εμάς που είχαμε και θα έχουμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεύτερο <<σπίτι>> μας δεν μπορεί να ξεχάσει το 3-1 στο Βόλο, το εξ΄ορισμού αξέχαστο (για διαφορετικούς λόγους στους φιλάθλους των δύο ομάδων ή αλλιώς στους... ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ και στους ΠΕΛΑΤΕΣ!) 0-4 στο εξοχικό του Ολυμπιακού Βόλου Ο.Α.Κ.Α., καθώς και το 1-0 στα Play-Offs της Super League που συνέβαλε στην έξοδο στο Europa League, όπου οι ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ του Βόλου ήταν κάτι παραπάνω από αήττητοι (μέχρι κάποιοι δικτάτορες να τους αποκλείσουν!) και οι ΠΕΛΑΤΕΣ τους καταφέρνουν ακόμα και εκεί να ξεβρακώνονται από ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ...!

Η Sturm Graz απλά έδρασε... LIKE VOLOS και το διπλό επιτεύχθηκε! Ελπίζω οι Βολιώτες να το έπαιξαν στοίχημα, γιατί, όπως λέει και ο Γαλάτης, σε τέτοιους καιρούς κάλα που υπάρχει η ανύπαρκτη στην Ευρώπη Κούλα για να βγάζουμε έναν επιπλέον μισθό!

Στους οργανωμένους φιλάθλους της Κούλας οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε την αυτογνωσία που τους διακατέχει! Πριν λίγες μέρες μεταξύ άλλων οι ORIGINAL ΚΟΥΛΕΣ ανέφεραν τα εξής: 


<<Δεν γίνεται να είμαστε ο σάκος του μποξ κανενός γαύρου, μήτε του βορρά, μήτε του Βόλου, μήτε του Πειραιά. Δεν γίνεται ο κάθε επόμενος αντίπαλος μας να χαμογελάει πονηρά σαν να περιμένει το ορεκτικό του.>>

... Δυστυχώς για αυτούς όμως δεν αποτελούν το <<ορεκτικό>> μόνο κάθε Ολυμπιακού αλλά και κάθε Αυστριακού!!!

ΥΓ: Ευτυχώς για τους φιλάθλους της Κούλας οι εκπομπές της κ. Πάνια συνεχίζονται και φέτος και θα έχουν το προνόμιο να ακούνε το νέο τους ύμνο και πάλι LIVE!... ΑΧ ΚΟΥΛΑ! Ωστόσο, αν δεν μπορούν να ξενυχτούν, το διαδίκτυο είναι γεμάτο από βίντεο με εικόνα από το εξοχικό του Ολυμπιακού Βόλου και ήχο από το νέο τους ύμνο!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: S.G.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...