Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Κάντε σημαία τον κόσμο που αντιστέκεται....

Την πολιτική παρέμβαση του Γερουλάνου επισήμανε για μια ακόμα φορά το πρώην μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού,Κ.Θεοδώρου και ζήτησε από τους πολιτικούς του τόπου να σηκώσουν το ανάστημά τους.

Ο τέως αντιπρόεδρος τόνισε μεταξύ άλλων στον sport-fm Βόλου:

«Η συσπείρωση του κόσμου δεν πρέπει να χαλαρώσει με τίποτα.Η επιτροπή αυτή που μας κόβει τον δρόμο δεν είναι αδέκαστη.Είναι επιτροπή πολιτική που στο παρελθόν έχει δώσει άδεια στην ΑΕΚ με χειρόγραφα πιστοποιητικά,στον Άρη με άδειο φάκελο,στον ΠΑΟΚ μετά από πολιτικές παρεμβάσεις.


Έχει δικαίωμα να δίνει πιστοποιητικά μέχρι 30/7.Ο υπουργός ζήτησε γνωμοδότηση από το νομικό σύμβουλο του κράτους τις προηγούμενες μέρες αν η ΕΕΑ μπορεί να εκδώσει πιστοποιητικά;Όχι φυσικά.
Γιατί τότε πάει τώρα και ζητά;Η έκδοση όλων των πιστοποιητικών που δόθηκαν είναι παράνομα.

Οι πολιτικοί του τόπου μας πρέπει να σηκώσουν το ανάστημά τους και να βγούνε ασπίδα.Ή παλεύουν πολιτικά την απόφαση ή ο τόπος μας θα εγκλωβιστεί πολιτικά.Όταν πολεμάς το κράτος ο αγώνας δεν είναι εύκολος ακόμα και να έχεις το δίκαιο με το μέρος σου.

Δεν ζητάμε καμιά χάρη.Ζητάμε να συνενοηθούμε μαζί τους και να μας πούνε τι είναι αυτό που τους ενοχλεί!
Ο Ολυμπιακός δεν είναι ούτε του Βαρδινογιάννη,ούτε του Μαρινάκη.
Ο κόσμος που διαμαρτύρεται δεν είναι προσωπικός στρατός του καθένα.Οι πολιτικοί πρέπει να κάνουν σημαία τον κόσμο που πολεμάει.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...