Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...

Για τις εξελίξεις στο θέμα του Ολυμπιακού, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης και οι βουλευτές κος Καρτάλης και κος Νάκος έκαναν δηλώσεις:
Σκοτινιώτης:

«Μετά τη σημερινή εξέλιξη, η οποία, δυστυχώς, ήταν πολιτικά προδιαγεγραμμένη, μόνη ελπίδα για τον Ολυμπιακό Βόλου παραμένει η Διοικητική Δικαιοσύνη, με τις εγγυήσεις που αυτή παρέχει.

Είμαστε κοντά στην ομάδα, από τη στιγμή μάλιστα που η ΠΑΕ, έστω και με καθυστέρηση, έκανε το σημαντικό βήμα και προχώρησε στην αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης, και περιμένουμε με εμπιστοσύνη την αυριανή έκβαση της υπόθεσης.

Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα δείξουν αυτοσυγκράτηση και δεν θα προχωρήσουν σε καμία ενέργεια που θα δημιουργήσει προβλήματα στην πόλη και τους επαγγελματίες και που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί εις βάρος της ομάδας
».

Νάκος:

«Η περιφρονητική στάση, την οποία επέδειξε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την άρνησή της να εξετάσει το φάκελο της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, αποδεικνύει, ότι η καταδίκη σε εξαφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου ήταν προαποφασισμένη.

Ο εκφρασθείς – με σχετικές δηλώσεις- εκνευρισμός του κ. Γερουλάνου, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η αλλαγή από τον ίδιο των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και οι παρασκηνιακές πιέσεις προς τα νέα μέλη της Επιτροπής, αποδεικνύουν περίτρανα, ότι παρακολουθήσαμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου της καλύτερης επαρχιακής και όχι μόνο ομάδας του περσινού πρωταθλήματος.

Η αδικία, αλλά και η μεθόδευση που ακολουθήθηκε δεν μπορεί, παρά να μας εξοργίζουν.»


Καρτάλης:

«Όλο το τελευταίο διάστημα έγινε μεγάλη προσπάθεια για μία νέα σελίδα της ιστορικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που θα είναι απαλλαγμένη από τα προβλήματα του παρελθόντος. Αρκετοί άνθρωποι βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση. Υπήρχε η προσδοκία ότι αυτή η προσπάθεια θα είχε τύχει της αντίστοιχης εκτίμησης. Δυστυχώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν δέχθηκε να εξετάσει το νέο φάκελο, για λόγους που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της τακτικής Δικαιοσύνης που με τις αποφάσεις της έχει δείξει ότι δικαιούται το σεβασμό μας.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...