Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Γράφετε εσείς: Ρε τι φώναζα το άτομο!

Σήμερα αναμφισβήτητα δέχθηκα τη χαριστική βολή από τον άλλοτε λατρεμένο προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου... Φυσικά αναφέρομαι στο Σάκη Τσιώλη! 

Στο άτομο που οδήγησε την ομάδα στη Super League μετά από τόσα χρόνια και βοήθησε, ώστε να πετύχουμε πανάξια την 5η θέση στο πρωτάθλημα με νίκες κατά λαγών, κούλας και τυριών, την είσοδο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και την έξοδο στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να ζήσουμε όλοι ηρωικές στιγμές στο Europa League, εκεί που άλλες ομάδες πάνε και η ήττα τους είναι αναμενόμενη...! 

Ο ίδιος (!) προπονητής - του Ρούλη πλέον - εδώ και καιρό, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί με κάθε νομικό τρόπο να γλυτώσει από τη μανία του γνωστού γερο-δικτάτορα, προσπαθεί να κλέψει τους παίχτες της τρομερής μας ομάδας, αφού γνωρίζει και ο ίδιος ότι μόνο αν ο Ρούλης γίνει Ολυμπιακός, θα έχει τη δυνατότητα να πετύχει κάτι καλό φέτος! Μ'αυτή του την πράξη φαίνεται πόσο ανέντιμα φέρθηκε στο λαό του Βόλου και στην πρώην ομάδα του. Όμως καμιά φορά τα λόγια πονάνε περισσότερο από τις πράξεις κάποιου. Και αυτό έγινε σήμερα πράξη! 

Βλέποντας τις δηλώσεις του κ. Τσιώλη (οταν χαρακτηρίζουμε κάποιον κύριο συνήθως δηλώνουμε έλλειψη οικιότητας!) σήμερα μετά τη φιλική νίκη του Ρούλη εναντίον των τυριών στο MADRI-GAL ένιωσα την απόλυτη προδοσία. Όσο για το πώς έγινε αυτό, αρκεί κανείς να ακούσει τις δηλώσεις του! Ο κ. Τσιώλης δεν ξέχασε για άλλη μια φορά να εκδηλώσει την αγάπη του για την <<ομάδα της καρδιάς του>>. Είναι κακό αυτό; Όχι, φυσικά! Πάντα το έκανε και καλά έκανε να είναι ειλικρινής! Η χαριστική βολή ήρθε μετά, όταν δεν έκανε καν τον κόπο να αναφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου με το όνομά του! (Εκτός και αν συνειδητοποίησε ότι έχει πολύ βαρύ όνομα αυτή η ομάδα, βαρύτερο από... Ρούληδες και Κούλες!) 

Μίλησε, λοιπόν, απαξιωτικά για την πρώην ομάδα του λέγοντας ότι αξίζει στα τυριά να παίξουν στη Super League και ελπίζει να γίνει αυτό << αφότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις δύο ομάδες (βλέπε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα) που βρίσκονται στην επικαιρότητα με τις διαρκείς δικαστικές τους μάχες>>. 

Αυτό είμαστε εμείς για εσάς κ. Τσιώλη; Μία από δύο ομάδες;! Μια ομάδα <<Α ή Β>>, όπως μας αποκαλούν στη Super League όπου ανήκουμε εμείς (και όχι η φτωχή κόρη του λαγού); Και μπορεί να μην είπε αυτά επί λέξει ο κ. Τσιώλης (δεν συνηθίζω να παπαγαλίζω δηλώσεις), όμως εγώ και χιλιάδες Βολιώτες ήμασταν που επί λέξει φωνάζαμε ρυθμικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο <<Σάκης Τσιώλης οέ οέ οέ>>...

ΥΓ.1: Έχουμε όνομα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ) και όταν το λέμε είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ! Ποιοι; ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ!

ΥΓ.2: Όσο έχει το δικαίωμα το MEGA, το STAR, ο ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗΣ, ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΔΑΜΙΔΗΣ και ΓΟΝΤΙΚΑΣ και οι λοιποί συγγενείς να αποκαλούν τον ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ <<ομάδα των στημένων>>, τόσο έχω και εγώ το δικαίωμα να αποκαλώ όπως θέλω τις <<ομάδες>> τους!

ΥΓ.3: Εμείς δεν περιμένουμε κανένα πρίγκιπα να μας σώσει! Αρκεί ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΜΑΝΗΣ!

ΥΓ.4: Super League 2010-2011: 30η αγωνιστική: Πανθεσσαλικό Στάδιο... Εκεί αναρωτιόμουνα τι πραγματικά θέλει ο κ. Τσιώλης! Να διαλύσουμε ΞΑΝΑ τα λαγουδάκια και να πάμε εμείς στην Ευρώπη ή να πάει ο Ρούλης του; Μάλλον ήμουνα τρελός! Η απάντηση είναι δεδομένη!
 ΟΜΩΣ, ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MADRI-GAL ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ!

ΥΓ.5: Επόμενη αγωνιστική: ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ! ΤΟ PARTY ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α.! ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: S.G.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...