Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Σούπερ Λίγκα που ανήκει...

Τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μποτσιβάλη, χαιρετίζει σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Θεσσαλίας μέσω του προέδρου της, Τάσου Μπατζιάκα.
Στο δελτίο Τύπου, το Δ.Σ της ΕΠΣ Θεσσαλίας εύχεται -μεταξύ άλλων- η καλοκαιρινή περιπέτεια να λάβει τέλος και ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Super League.
Το δελτίο Τύπου της ΕΠΣ Θεσσαλίας:
«Η Ε.Π.Σ.Θ για το νέο μεγαλομέτοχο και το ΔΣ του Ολυμπιακού:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας συγχαίρει και χαιρετίζει τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υπό την προεδρία του αξιόλογου επιχειρηματία, Παναγιώτη Μποτσιβάλη, που ανέλαβε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός με τις κινήσεις αυτές αποκτά κύρος, αφού εκτός του Π. Μποτσιβάλη - που απέκτησε και την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ- στη νέα διοίκηση προσωπικοτήτων μετέχουν ο πρώην υπουργός και Δήμαρχος Αλ.Βούλγαρης ,ο πρώην Δήμαρχος Κυρ. Μήτρου ,ο Πολιτικός Μηχανικός πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θεόφιλος Βασιλειάδης, ο Γεωπόνος Ηλίας Λέτσιος, ο Καθηγητής Φυσικής αγωγής Σπύρος Διαμαντάρας και ο Επιχειρηματίας Αθανάσιος Θεοδώρου, άνθρωποι που εγγυώνται τη σταθερότητα και το καλύτερο αύριο για την ομάδα.

Στη νέα ιδιοκτησία και νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχόμαστε να λάβει τέλος η καλοκαιρινή περιπέτεια και η ομάδα για την οποία πέρσι μιλούσε με τα καλύτερα λόγια όλη η Ελλάδα …να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Σουπερ Λίγκα που ανήκει και αξίζει ..

Για το ΔΣ της ΕΠΣΘ
Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Μπατζιάκας».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...