Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γερουλάνος,ο Σπανουδάκης και τα ψεύτικα χοροπηδητά του Πρετεντέρη...



Πολλοί  απορήσαμε με την εχθρική στάση ορισμένων επιλεγμένων ΜΜΕ με το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου.Ευτυχώς ή δυστυχώς τα πάντα εξηγούνται αν κάποιος είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και αφουγκράζεται τα σημεία γύρω του.

Μετά τις αποκαλύψεις για την άμεση σχέση Πηλαδάκη-Νικιτιάδη στο θέμα της παραχώρησης του Καζίνο Κέρκυρας,το VolosFans σας εξηγεί την παράξενα εχθρική στάση του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel!


Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή αφού η σχέση του Υπουργού - Χαλίφη Γερουλάνου,με τον διευθυντή του ΟΠΑΠ Γιάννη Σπανουδάκη μόνο καινούρια δεν είναι...


Στις 27 Μαρτίου 2011 η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" αποκαλύπτει σκάνδαλο που εμπλέκει τον Γερουλάνο (το άρθρο ΕΔΩ).


Η εταιρεία Egon Zehnder, στην οποία εργαζόταν ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος πριν εισέλθει στην πολιτική, έλαβε αμοιβή αρκετών χιλιάδων ευρώ από τον ΟΠΑΠ το 2010, παρέχοντας υπηρεσίες εξεύρεσης ανώτατων στελεχών. Ο υπουργός αναγνώρισε ότι η εν λόγω εταιρεία πράγματι συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής στελεχών σε φορείς αρμοδιότητάς του (ΟΠΑΠ, ΕΡΤ, ΟΔΙΕ κ.λπ.), υποστηρίζοντας ωστόσο πως αυτή είναι αμισθί.

Ο υπουργός βρίσκεται έκθετος να λέει ψέμματα αφού ανακαλύπτετε πως μέσω του ΟΠΑΠ εκδόθηκε επιταγή 50.000 ευρώ προς την εταιρεία του πρώην αφεντικού του Γερουλάνου...και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Ο ΟΠΑΠ του Σπανουδάκη αποφασίζει στις 10 Φεβρουαρίου 2011 (δίχως να το δημοσιοποιήσει) ότι θα ενισχύσει το Μουσείο Μπενάκη ,στο οποίο είναι πρόεδρος (ω, τι σύμπτωση),η μαμάκα του Γερουλάνου,με το ποσό των 3.600.000 ευρώ!!, το οποίο θα διατεθεί για την κάλυψη των εξόδων διοργάνωσης έκθεσης για το Βυζάντιο.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ΟΠΑΠ που δίνεται τέτοια χορηγία για ανάλογη εκδήλωση!

Ποιο είναι το επόμενο «μεγάλο κόλπο» στο οποίο εμπλέκεται το...Μεγάλο κανάλι;

Σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας parapolitika.gr  ο Γιάννης Σπανουδάκης, σχεδιάζει την έμμεση είσοδο του Mega στον ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του οργανισμού , φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αναθέσει σε εταιρεία που θα μετέχουν οι μεγαλομέτοχοι του Μεγάλου Καναλιού, Γιώργος Μπόμπολας, Βαρδής Βαρδινογιάννης και Σταύρος Ψυχάρης, την διαχείριση του «Ξυστό» και των Κρατικών Λαχείων.

Κάτι τέτοιο θα φέρει στο Mega το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 80 εκ. ευρώ ,κάτι που θα δικαιολογούσε απόλυτα το γεγονός της μετατροπής του καναλιού σε «εκτελεστικό  όργανο» του Υπουργείου Πολιτισμού,σε οποιαδήποτε είδηση θα ήθελε για κάποιο λόγο ο χαλίφης να προωθήσει,να διαστρεβλώσει,να επιβάλλει.

Έτσι εξηγούνται απόλυτα οι εφιδρώσεις και οι κολοτούμπες επιδοκιμασίας δίκην κουταβιού,επί σκηνής του Πρετεντέρη και της παρέας του στις ειδήσεις περί αφανισμού του Ολυμπιακού Βόλου...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...