Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Γεννάτε αναρχικούς και τρομοκράτες...

Με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ καλεί τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην φύγουν από την ομάδα.
Διαβάστε την ανακοίνωση αναλυτικά:
«Μετά τη λυσσαλέα, άδικη, αλήτικη, χουντική και πολιτική δίωξη της ομάδας μας τονίζουμε:

Το κράτος της αδικίας και της αλητείας δίκαια γεννάει αναρχικούς και τρομοκράτες. Εμείς συνιστούμε στους χιλιάδες οπαδούς μας να μείνουν στο θυμό και στην οργή και να αποφύγουνε πράξεις που παραβιάζουνε τον ποινικό κώδικα.

Έντιμα και με κάθε θεμιτό μέσο θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το δίκιο της ομάδας μας.

Έχουμε τη δέσμευση και την υπόσχεση της ΠΑΕ και του Νομικού μας Σύμβουλου κ. Χαρμάνη ότι η σημαία δεν υποστέλλεται και θα παλέψουμε μέχρι τέλους.

Σαν ΣΦΟΒ με τα 40 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς μας, δηλώνουμε ότι αν αφανίσουνε την ομάδα μας, θα τους αφανίσουμε κι εμείς την Εθνική Ελλάδας του πιο αδιάφορου και ανύπαρκτου προέδρου της ΕΠΟ κ. Πιλάβιου, του Ολυμπιακού Πειραιώς, του άφιλου και προδότη Μαρινάκη που θέλει να κάνει πλιάτσικο τους παίκτες μας καθώς και τις άλλες δύο ομάδες.

Αφού έπεσε και το τελευταίο κάστρο του Διοικητικού Εφετείου όπου αναίρεσαν δική τους απόφαση της προσωρινής διαταγής, τότε έχουμε πεισθεί όλοι μας για τον άνισο αγώνα, για τη δύναμη των αντιπάλων, για το σάπιο σύστημα μια χρεοκοπημένης τριτοκοσμικής χώρας που όλοι οι έντιμοι πολιτικοί της δεκάρας οδήγησαν αυτή τη χώρα σ’ αυτήν τη θέση τα τελευταία 20 χρόνια.

Έχουμε ελπίδα και εμπιστοσύνη μόνο στη FIFA όπου εκεί ίσως να μην φθάσουν τα μακριά χέρια της Τρόικας της Ελλάδας.

Θα παίξουμε στη Super League και με την Κ.20 και Κ.17 και οι αντίπαλες ομάδες μας στο Πανθεσσαλικό μπορεί να περνάνε αγωνιστικά ήσυχα απογεύματα, αλλά θα τους γίνουν μαρτύριο οι εκδηλώσεις των οπαδών μας, όπου θα μας δίνεται η ευκαιρία να τα «ακούνε» όλοι οι εχθροί μας.

Για μας στο Πανθεσσαλικό θα είναι γιορτή, γι’ αυτούς μαρτύριο και κόλαση.

Καλούμε όλους τους παίκτες μας να μη φύγει κανείς από αυτήν την ομάδα μια και οι ίδιοι καταλαβαίνουνε την αδικία και τη δίωξη. Εφ’ όσον πληρώνονται να μείνουνε μέχρι το Γενάρη. Αν φύγουνε μετά την πιθανή αρνητική απόφαση της ΕΠΟ, να ξέρουνε ότι θα βάλουνε και αυτοί την τελευταία μαχαιριά. Υπάρχουνε στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή πάνω από 1.000.000 άνεργοι, οι παίκτες μας δε θα μείνουνε άνεργοι αφού θα πληρώνονται.

Τιμούμε τον προπονητή μας για τις δηλώσεις του ότι θα φύγει τελευταίος περιμένοντας και τις τελευταίες εξελίξεις.

Και η τελευταία εξέλιξη θα είναι να παίξουμε στη Super League, από FIFA και CAS, έστω και τα Χριστούγεννα.
»

-Η-
Διοίκηση του ΣΦΟΒ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...