Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Χαρμάνης:Παλεύουμε με νύχια και με δόντια...

Διευκρινήσεις για το σημερινό παρασκήνιο στην ΕΠΟ έδωσε ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Βόλου στον SportFm Βόλου κος Χαρμάνης.
Ο νομικός δήλωσε μεταξύ άλλων:


 «Σήμερα το ΔΣ της ΕΠΟ ανέβαλε την απόφασή του περί απελευθέρωσης των ποδοσφαιριστών.Στείλαμε εξώδικο στο οποίο αναφέραμε αναλυτικά τις νομικές διατάξεις που τεκμηριώνουν την ταυτότητα της ομάδας αφού ανήκουμε στην λίγκα και τους υπενθυμίσαμε πως αν λάβουν μη σύννομη απόφαση θα αντιμετωπίσουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις.Η ανησυχία μας ήταν ευεργετική .Κανένα ΔΣ της ΕΠΟ δεν μπορεί να αποφασίσει αν είναι ελεύθερος κάποιος ποδοσφαιριστής ή όχι.


Αναμένουμε μα αισιοδοξία της απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.Εφόσον είναι θετική η Λίγκα υποχρεούται να ορίσει την Κυριακή στις 16:00 το παιχνίδι αλλιώς ζητάμε αποζημίωση ύψους 400.000 ευρώ.Η ΕΕΑ απαξίωσε τον φάκελο της ομάδας και περιμένουμε το σκεπτικό της αποφάσεως το οποίο θα είναι μνημείο νομικής ευρίθειας... 


Δεν γνωρίζουμε αν η απόφαση θα βγει μέχρι την Τρίτη αλλά  η κυρία πρόεδρος του Εφετείου εξέφρασε την βούλησή της να το κάνει.Η ΓΓΑ άλλωστε πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση αφού η ΕΕΑ θα συνεδριάσει για τελευταία φορά την Τρίτη και μπλοκάρουμε όλη την Επιτροπή.
Είμαστε αδύναμοι μπροστά στο «εξυγιαντικό σύστημα» αλλά παλεύουμε με νύχια και με δόντια.Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε την ομάδα.Μεταξύ αυτών είναι και η ενημέρωση της FIFA.»











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...