Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Γράφετε εσείς: Υποκρισία…

Παιδιά ΟΛΟΙ οι παίκτες έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες και μάλιστα κάποιοι έχουν κάνει και προφορικές συμφωνίες γιατί είναι επαγγελματίες και θέλουν να παίξουν μπάλα!

ΟΛΟΙ όμως περιμένουν να τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις και μετά, σύμφωνα και με τις προφορικές διαβεβαιώσεις του Πόντιου Πιλάφιου που ταξιδεύει με την "επίσημη αγαπημένη" αντί να ασχοληθεί με τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα δοθεί παράταση στην απόκτηση ελεύθερων παικτών και θα πάνε όπου θέλουν.

Ολοι εκτός του Σανκαρέ που μάλλον δεν πονάει την ομάδα που τον έβαλε από το πουθενά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας.Δεν μπορούσε να περιμένει μια βδομάδα και μετά θα μπορούσε να πάει στον ξεκ…ΑΡΗ! Δεν αποκλείεται να τον έχει παραμυθιάσει και ο εγκάθετος πλατύποδας δικηγόρος του!
Αλλά τι να πει κανείς όταν οι ομάδες που αντιμετωπίζουν σαν "μίασμα" το Βόλο (Σκόντα, Βαζελοχρεοκοπημένος και ξεκ…ΑΡΗΣ) στο Δ.Σ., θέλουν σα ξερολούκουμο τους "στημένους" παίκτες και κάποιες ομάδες που έχουν πέσει από πρόπερσι να θέλουν με το στανιό να παίξουν στη Λίγκα για να μη χρεοκοπήσουν! Αυτή είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ μάγκες!

Αλλά το χω πάρει απόφαση:σ΄αυτή τη βοθροχώρα που ζούμε πάντα υπερισχύει το δίκιο του ισχυρού!Ενα είναι το μόνιμο ευχολόγιο της πολιτείας κάθε χρόνο!Να αποκτήσουμε στην Ελλάδα ομάδες υγιείς οικονομικά, με καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις, χωρίς βίαιους φιλάθλους που να παίζουν καλή μπάλλα για να μην πονάνε τα μάτια μας και να πηγαίνουν στο γήπεδο γιαγιάδες, παππούδες, οικογένειες και να χαίρονται κάθε Κυριακή!

Μόλις λοιπόν βγήκε μια τέτοια ομάδα-πρότυπο τη λοιδορήσανε, την ρίξανε στη Δ΄και την καταστρέψανε!Μάλλον γιατί προτιμούν Ζέλες να κυνηγούν τους παίκτες τους να τους δείρουν, Γαύρους να κυνηγούν τους αντίπαλους παίκτες να τους δείρουν ενώ έχουν νικήσει, Μπαοκτσήδες να πλακώνονται μεταξύ τους και Χανούμες να ψάχνουν να βρουν τις οικογένειες των παικτών του Ατρομήτου για να τους επιτεθούν!Απ΄ αυτή την άποψη θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έστω και για ένα χρόνο έζησα το μύθο μου (μπορείς να το πεις και ουτοπία) στο Βόλο!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...