Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Γελάνε και οι πέτρες με το νέο ύποπτο!

Το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης της UEFA απέδειξε το πόσο ευάλωτο είναι.Η αποκάλυψη του νέου...στημένου προκάλεσε τα γέλια και όχι μόνο,κάθε ανθρώπου που ασχολείται έστω και λίγο με το ποδόσφαιρο.

Το σύστημα betradar χτύπησε κόκκινο στον αγώνα Λεβαδειακός-Διαγόρας.Ένα παιχνίδι στο οποίοι ο Λεβαδειακός «διψούσε για την νίκη και ο Διαγόρας λόγω έλλειψης παικτών παρατάχθηκε με ερασιτέχνες.


Ένα παιχνίδι που και η...Κουτσή Μαρία θα το έπαιζε άσσο,όπως και βγήκε,είναι κατά την UEFA ύποπτο.
Τα παραπάνω γεγονότα αν ήμασταν σε κάποιο άλλο κράτος θα τα γράφαμε στα ευθυμολογήματα.Επειδή βρισκόμαστε όμως στην Ελλάδα,θυμίζουμε πως εξαιτίας του εν λόγω συστήματος η ομάδα μας τιμωρήθηκε και «τραβάει» τα πάνδεινα μέχρι σήμερα που γράφονται τούτες οι γραμμές.
Στην ισοπεδωτική Ελλάδα κανείς δεν λογάριασε πως το betradar είναι απλώς ένα σύστημα στατιστικής και τίποτα παραπάνω.Η UEFA με αυτό το σύστημα θέλει απλά να κρούσει καμπανάκι και οι τοπικές αρχές να ΨΑΞΟΥΝ και να ΒΡΟΥΝΕ αποδείξεις.


Η ομάδα μας καταδικάστηκε χωρίς αποδείξεις,χωρίς στοιχεία ,με μοναδικό δεδομένο την στατιστική μελέτη χρηματικής ροής του περίφημου betradar.
Η σημερινή δήθεν αποκάλυψη ίσως να κάνει κάποιους που ξέρουν αν η μπάλα έχει μέσα γιαούρτι ή αέρα,να ανησυχήσουν για τις εξελίξεις που πρόκειται να έρθουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αν άκριτα,χωρίς σκέψη και διύλιση,χωρίς έρευνα και βούληση, συνεχίζουμε να δεχόμαστε τα πορίσματα της κάθε Πόπης,διαλύοντας ομάδες.πόλεις,ανθρώπους,εντελώς άδικα μόνο και μόνο επειδή ακόμα και όταν θέλουμε να παρουσιάσουμε έργο στο κοινό ,η οκνηρία είναι αυτή που μας χαρακτηρίζει σαν λαό και σαν άτομα.  




VolosFans-Άποψη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...