Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μας θέλετε φίλους ή εχθρούς;

Την νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζουν με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys,Athens Fans και Red Eagles με την οποία στέλνουν μήνυμα στον ποδοσφαιρικό κόσμο. 
Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζουμε το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Παναγιώτη Μποτσιβάλη και τα μέλη της νέας ηρωϊκής διοίκησης που έχει τα κότσια να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο για όλους μας.
Το φετινό καλοκαίρι περιείχε για εμάς τα πάντα: τη χαρά και την περηφάνια για την κατάκτηση της 5ης θέσης στη Super League και την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, όπου κόντρα σε Ραντ και Ντιφερντάνζ η ομαδάρα μας χάρισε πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά και την πίκρα και τη θλίψη που στερήσατε σε 2000 Βολιώτες να επισκεφτούν την έδρα της Paris ST Germain και να μας στρέψετε στις ατελείωτες διαμάχες που τη μία μας κρατούν στη μεγάλη κατηγορία με -10 βαθμούς και την άλλη με κρατικές επιτροπές μας υποβιβάζουν στο ερασιτεχνικό.

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο παράγοντας που μας έβγαλε από την ανυποληψία, που δημιούργησε την ομάδα πρότυπο που είτε καμαρώνει είτε ζηλεύει κάθε Έλληνας φίλαθλος. Για εκείνον η ομάδα είναι παρελθόν αλλά τον ευχαριστούμε ειλικρινά για όλα όσα θετικά μας προσέφερε. Μπορεί να τον απέβαλαν τελείως από το ποδόσφαιρο, στην κερκίδα της καρδιάς μας όμως θα έχει πάντα μία περίοπτη θέση και ελπίζουμε στα ποινικά δικαστήρια να κερδίσει τη μάχη και να αποδείξει την αθωότητά του και να αποκαταστήσει το όνομα της οικογένειάς του. Αχιλλέα πάντα στο ΕΑΚ θα υπάρχει μια θέση στη Θ4 για σένα να σε περιμένει σε κάθε εκδήλωση της ομάδος.

Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου όμως έχουμε χρέος απέναντι στην ομάδα μας να σταθούμε και πάλι στο πλευρό της καθώς και στο πλευρό της νέας διοίκησης με στόχο τη δικαίωσή της και τη μόνιμη επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει πάνω από όλα στον κόσμο του που παλεύει για την οριστική δικαίωσή του. Καλούμε όλους τους πολιτικούς μας να προστατέψουν την ομάδα της πόλης μας, καλούμε τα μέλη της κυβέρνησης να έρθουν στον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο Πανθεσσαλικό για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι αυτό που πέρυσι παρακολούθησε όλη η Ελλάδα: το καθαρό ποδόσφαιρο των παικταράδων μας και το ήθος των φιλάθλων μας που ποτέ δεν δημιούργησαν το παραμικρό επεισόδιο, παρότι βίαια προκλήθηκαν πολλάκις. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει στο Βόλο και στη Μαγνησία και εμείς είμαστε πάντα όλοι δίπλα στην ομάδα μας, στέλνοντας παντού το εξής, τελευταίο, μήνυμα: Διαλέξτε επιτέλους αν μας θέλετε φίλους ή εχθρούς, διαλέξτε επιτέλους αν θέλετε το ποδόσφαιρο να παίζετε στα γήπεδα ή στις δικαστικές αίθουσες, διαλέξτε επιτέλους αν θα συνεχίσετε να αδικείτε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των γηπέδων που είναι οι ποδοσφαιριστές μας και όλοι εμείς, ο φίλαθλος κόσμος! Διαλέξτε αν θέλετε την Superleague να την απαρτίζουν ομάδες που δεν έχουν κόσμο, που δεν έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν κανέναν αντίπαλο ή που υποβιβάζονται από τα Χριστούγεννα και στη συνέχεια ζητούν άλλοθι….για να μείνουν στην κατηγορία.

Εμείς οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας αλλά και όλος ο απλός ερυθρόλευκος φίλαθλος κόσμος, μέχρι να παίξουμε στη μεγάλη κατηγορία όπως δικαιούμαστε, θα είμαστε καθημερινά στους δρόμους φωνάζοντας για το δίκιο μας. Βόλος στα εύκολα, Βολάρα στα δύσκολα!»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...