Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα

Επιθετική ανακοίνωση για όσους επιβουλεύονται και συνωμοτούν εναντίον της ομάδας του Ολυμπιακού εξέδωσε ο Σύνδεσμος φιλάθλων Αγριάς.
Διαβάστε την ανακοίνωση αναλυτικά:



"Μετά από όσα σκαρφίζονται οι ειδήμονες του Αθλητικού ρεπορτάζ της χώρας, ώστε να δημιουργούν εντυπώσεις και να διαμορφώνουν κλίμα, είμαστε εμείς εδώ να εκφράζουμε τα συμπεράσματά μας γιατί συμβαίνουν όλα αυτά μέσα στο κατακαλόκαιρο.



Ένα σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα λυσσομανάει να βρει έστω ένα μικρό πάτημα για να υποβιβάσει την ομάδα μας. Τα πλοκάμια αυτού του συστήματος φθάνουν:



---Στα επιχειρηματικά συμφέροντα του  Πηλαδάκη και των καρχαριών που τον καλύπτουν, αφού έχουν επενδύσει πάνω του. Οι ιστορίες του καζίνου της Κέρκυρας αλλά και το πόσο βαθιές είναι οι στενές επαφές με τον Βγενόπουλο, όπως δημοσιεύθηκαν στο www.Volosfans.com είναι αποκαλυπτικότατες.



---Σε διάφορα δημοσιογραφικά γραφεία. Το τυπάκι που είναι στο γραφείο Τύπου της ΑΕΛ παίρνει κάθε μέρα 20-30 τηλέφωνα σε Αθηναίους δημοσιογράφους, παλιούς φίλους και συναδέλφους του, και να τους πιπιλάει τα μυαλά ότι τώρα είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύουν μία και καλή με τον Μπέο και την ομάδα του.



---Σε "επιφανή" δικηγορικά γραφεία. Μερικά λαμόγια του είδους ψάχνουν με το μικροσκόπιο του Σέρλοκ Χολμς και το φανάρι του Διογένη (ή του... Γαλαρά, αν προτιμάτε κάποιοι παλιότεροι) να βρουν μια διάταξη, ένα άρθρο, μια φράση, μια λέξη, μια άνω τελεία σε κάποιον κανονισμό, που θα μπορούσαν οι ίδιοι να ερμηνεύσουν "με εγκυρότητα" ότι οδηγεί εκεί που θέλουν. Δηλαδή, να πέσει ο Βόλος!!!



---Σε πολιτικούς παράγοντες. Βουλευτάδες, βλαχοδήμαρχοι Λαρίσης, Σερρών και περιχώρων που ήδη πουλάνε μούρη στην πελατεία τους ότι κι αν η ΕΠΟ "πήρε λάθος απόφαση, εμείς θα την ανατρέψουμε και θα πάρουμε τη σωστή"!...



---Στο προσωπικό περιβάλλον του κ.Παπανδρέου που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας! Γερουλάνοι, Μόσιαλοι, Ραγκούσηδες, Νικητιάδηδες, λαιστρυγόνες και κύκλωπες δεν θα ησυχάσουν αν δεν δουν το κεφάλι της ομάδας μας επί πίνακι! Η πολιτική τους διορατικότητα ως εκεί φθάνει: Να νομίζουν ότι η εξόντωση της ομάδας μας (και 1-2 ακόμη) αρκεί για να κερδίσουν πόντους στην ελληνική κοινωνία που τους βρίζει πατόκορφα για καμπόσες χιλιάδες λόγους. Να έχουν κάτι να προβάλουν: Ότι έκαναν κάθαρση στο ποδόσφαιρο! Αυτό ακριβώς που δεν μπορούν και δεν θέλουν να κάνουν! Διότι η τιμωρία 2-3-4 ομάδων, χωρίς τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία και η προφανέστατη απαλλαγή εκατοντάδων άλλων εμπλεκόμενων, θάβει ολοσχερώς την κάθαρση και προστατεύει τα συμφέροντα των τυπάδων τύπου Πηλαδάκη.

---  Και φυσικά να μην ξεχάσουμε τη σωτηρία του νεόκτιστου γηπέδου της ΑΕΛ, το  AELFC-VGEVOPOULOS.Το δώρο-γήπεδο δεν μπορεί να συντηρηθεί με 1.500 θεατές φέτος με αντιπάλους τον Πιερικό, την Επανομή και τη Φαρκαδόνα, δεν μπορεί να καλυφτεί το ποσό της εφορίας που χρωστάνε και η μόνη λύση είναι η υποβιβασμένη ΑΕΛ από τον 28η Οκτωβρίου του 2010 να ξανά έχει θέση στην Superleague.



Όλα τα παραπάνω είναι οι λόγοι για τον πόλεμο που δέχεται η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Αυτή είναι η αλήθεια που φοβούνται οι δημοσιογραφίσκοι του αθηναϊκού τύπου και που δεν θα γράψουν ποτέ.


Πέρυσι  η ομάδα σώθηκε από τη πρώτη αγωνιστική και με +17 βαθμούς ( σε πονάει αυτό Πηλαδάκη.;) φέτος δύσκολο να πιάσουμε 5άδα αλλά με την ομάδα που έχουμε: Κύπελλο, Κύπελλο στο Παγασητικό και έξοδο του χρόνου και πάλι στην Ευρώπη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...