Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Γερουλάνος:Υποβιβάστε τον Βόλο!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους πάντες προς αποφυγή παρερμηνειών και ψευδούς πληροφόρησης για το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, εξέδωσε η βολιώτικη ΠΑΕ.
Πιέσεις Υπουργού για αφανισμό του Ολυμπιακού!Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Για τη σωστή ενημέρωση και πλήρη διαφώτιση των πάντων και προς αποφυγή παρερμηνειών και ψευδούς πληροφόρησης παραθέτουμε τα κάτωθι:

1. Το μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ παραμένει το αυτό, όσον αφορά τον κάτοχο του πλειοψηφικού πακέτου από το 2008 και μετά.

2. Από το 2009 ο μεγαλομέτοχος έχει λάβει την ειδική άδεια Μετόχου από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, σύμφωνα με τις επιταγές του αθλητικού νόμου 2725 όπως ισχύει σήμερα.

3. Τέλος, όλες οι συνελεύσεις καταστατικές και έκτακτες έχουν δημοσιευτεί νομίμως στο ΦΕΚ, αφού προηγουμένως έχουν εγκριθεί τόσο όσο προς το σκοπό τους όσο και προς τη μετοχική τους σύνθεση από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Ως εκ τούτου παρέλκει η οποιαδήποτε αμφισβήτηση αναφορικά με τη νομιμότητα, καθαρότητα και διαφάνεια της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, όταν μάλιστα και όλες οι επιμέρους μέχρι σήμερα αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί τόσο από την ΕΕΑ όσο και από το Υπουργείο Ανάπτυξης».

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με αθηναϊκά ΜΜΕ προβληματική είναι η λήψη άδειας από την ΕΕΑ για Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου.
Η Καβάλα μάλιστα με 3 δικηγόρους παρόντες προσπαθούνε να δώσουν εξηγήσεις για το μετοχολόγιο της ΠΑΕ.
Ο Ολυμπιακό Βόλου δεν έχει νομικό εκπρόσωπο.Οι οδηγίες του Υπουργου κου Γερουλάνου προς την Επιτροπή είναι σαφείς:«Βρείτε πάτημα να υποβιβάσετε τον Ολυμπιακό Βόλου!»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...