Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Το μυαλό μας στον Ολυμπιακό...


Καλησπέρα Γιάννη, πως είναι η κατάσταση στο Βόλο μετά την απόφαση του υποβιβασμού;
«Σίγουρα, η κατάσταση εδώ στο Βόλο είναι πολύ έκρυθμη. Δεν το έχω ξανά δει αυτό. Ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους και διαμαρτύρεται για την απόφαση υποβιβασμού του Ολυμπιακού. Πάντως, αυτό δείχνει πως ο κόσμος είναι ενωμένος στο Βόλο και αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα».

Σε εσάς τους ποδοσφαιριστές τι σας λένε από την ομάδα;
«Κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει την απόφαση. Ούτε εμείς οι παίκτες, ούτε η διοίκηση, ούτε φυσικά και ο κόσμος. Από την ομάδα δεν μας λένε τίποτα. Περιμένουμε όλοι την τελεσίδικη απόφαση και όλοι ευελπιστούμε πως τα πράγματα θα πάνε καλά. Υπάρχουν οι δικηγόροι της ομάδας που κάνουν την δουλειά τους και ελπίζουμε να δικαιωθούμε».

Εσείς είστε ελεύθεροι να φύγετε από τον Ολυμπιακό Βόλου;
«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ομάδα να σωθεί. Αυτό έχουμε αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας και τίποτα άλλο».

Ακούγεται πως έχεις επαφές με τον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό. Ισχύει κάτι τέτοιο;
«Δεν γνωρίζω τίποτα. Ο μάνατζερ μου ασχολείται με αυτά. Εγώ κάτι επίσημο δεν έχω στα χέρια μου. Επαναλαμβάνω πως στο μυαλό μου είναι να σωθεί ο Ολυμπιακός Βόλου».

Προτεραιότητα σου να υποθέσω είναι να μείνεις σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ σε περίπτωση που υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου...
«Φυσικά και θέλω να συνεχίζω να αγωνίζομαι στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος».

Έχεις κάποια ομάδα ως προτίμηση; Σου επαναλαμβάνω πως Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός επιθυμούν την απόκτηση σου.
«Προς το παρόν δεν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο. Θα περιμένουμε να βγει πρώτα η απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα. Φυσικά και είναι κολακευτικό ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση μου».

Τέλος, υπάρχει και το κεφάλαιο Εθνική Ελλάδος...
«Περιμένω αύριο που ο κύριος Φερνάντο Σάντος θα κάνει γνωστές τις κλήσεις για τα παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θέλω να παίζω στην Εθνική. Άλλωστε ποιος παίκτες δεν το θέλει;».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...