Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Σκούζουν σαν μωρές παρθένες

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει με τον δικό του,χαρακτηριστικό τρόπο την απόφαση της επιτροπής εφέσεων για τον Ολυμπιακό Βόλου.

  • Τι σκούζουν σαν μωρές παρθένες, η απόφαση που πάρθηκε για Βόλο και Καβάλα ήταν σωστή. Κι είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι καλό για τα… μάτια μας που θα μείνουν αυτές οι 2 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα, διότι αυτές έπαιζαν μπάλα, ενώ οι άλλες δεν βλεπόντουσαν!
  • Τι ήθελε δηλαδή η Λάρισα, να μείνει αυτή στην κατηγορία, και να υποβιβαστούν ο Βόλος και η Καβάλα; Είχε καλύτερη ομάδα; Είχε καλύτερους παίκτες; Ήταν καλύτερη για τα… μάτια μας; Χάλια ομάδα ήταν η Λάρισα όπως και ο Πανσερραϊκός!
  • Με ποια λογική να τιμωρηθούν οι παίκτες του Βόλου και της Καβάλας, αλλά και ο κόσμος αυτών των 2 πόλεων, ενώ δεν έφταιγαν σε τίποτα. Οι παράγοντες τιμωρήθηκαν σκληρά, ισόβια τους έδιωξαν απ’ το ποδόσφαιρο, ο ένας είναι φυλακή ενώ ο άλλος καταζητείται. Οι ομάδες, οι παίκτες και ο κόσμος τι φταίνε; Και έφαγαν 10 βαθμούς αφαίρεση βαθμών ο ένας και 8 βαθμούς αφαίρεση ο άλλος. Τι άλλο ζητάνε;
  • Σκούζουν όχι μόνο ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ κ.λ.π. για τους γνωστούς λόγους, σκούζουν όχι μόνο η Λάρισα και ο Πανσεραϊκός, σκούζουν και οι από κάτω που ανεβαίνουν απ’ τη Β’ Εθνική, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννενα και ο Παναιτωλικός διότι αν έμεναν στην Σούπερ Λίγκα η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός, θα ήταν πιο εύκολο για τους νεοφώτιστους να σωθούνε! Ενώ με Καβάλα και Βόλο δεν θα είναι εύκολο να σωθούν ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός κι ο ΠΑΣ. Παρά την αφαίρεση βαθμών. Είναι καλές ομάδες.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...