Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Γράφετε εσείς: Το αποτέλεσμα μετράει

Ανέκαθεν ήμουν οπαδός κ φίλαθλος του Ολυμπιακού Πειραιώς. Θες το ότι μετακομίσαμε Βόλο, θες το κόκκινο στην φανέλα, θες το οτι μέναμε κοντά στο ΕΑΚ όλα αυτά οδήγησαν στο να αγαπήσω εξίσου τον Βόλο μας.

Από την στιγμή που ανέλαβε ο κ.Μπεος πηγαίνω συνεχώς (όσο μου το επιτρέπει η δουλειά μου) στο γήπεδο. Ειδικά πρόπερσι κ πέρσι έτρεχα κ σε αρκετά εκτός έδρας. Ξεκίνησε η ιστορία με τα παράνομα παιχνίδια. Πάντα αυτοί που φταίνε είναι οι μικρότερες ομάδες. Ανέκαθεν αυτο συνέβαινε.

Και πιο παλιά να το δείτε πάλι οι ομάδες εκτός ΠΟΚ έφταιγαν (πήγαν να στερήσουν το πρωτάθλημα της Λάρισας, τον υποβιβασμό του Ηρακλή κτλπ). Από την αρχή γνώριζα πως αυτοί που θα βρεθούν μπλεγμένοι θα είναι ο Ολυμπιακός μας κ η Καβάλα. Δε στέκομαι στα φυσικά πρόσωπα των προέδρων. Ειλικρινά δε με αφορά ο κ.Μπεος και ο κ.Ψωμιαδης. Ας τους κλείσουν μέσα αν πιστεύουν ότι όντως αυτοί φταίνε. Αλλά πως κατασκευάζουν πράγματα??
Βγήκε η απόφαση από την δευτεροβάθμια επιτροπή και ούρλιαξε όλος ο αθλητικός τύπος. Όλοι? Όχι.
Όσο κ αν σας φαίνεται περίεργο οι μόνες εφημερίδες που δε βγάλαν μίσος ήταν του Ολυμπιακού Πειραιώς. Δε με απασχολεί για ποιο λόγο ή κ γιατί έπραξαν αυτό. Αλλά θα ήθελα να μάθω τόσο πολύ δηλαδή πείραξε τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ η παραμονή του Βόλου κ της Καβάλας?

Ναι. Απο την μια δεν εχουν λεφτά κ ζουν με δανεικά κ φοβούνται την κάθε ομάδα γιατι κακά τα ψέμματα αν παιχτεί 60-40 υπέρ των πρασίνων το πρωτάθλημα δεν βγαίνουν Ευρώπη ούτε με σφαίρες από την άλλη η Κούλα (που της έκανε σκόντο ο κ.Πιλαβιος κάποια λεφτά βλέπε: Πιλαβιος44) μην έχοντας ρευστό να θέλει να πάρει ελεύθερους τους παικταράδες μας.

Κύριοι βαλτε το καλά στο μυαλό σας. Το -10 που ξεκινάμε σημαίνει απλά οτι δε θα βγούμε champions league αλλά europa league την έχουμε την θέση. Κύριοι των Αθηνών (τι είπα πάλι....) τα παλικάρια μας δεν ειναι μισθοφόροι σαν αυτούς που σας πασαρουνε εσάς. Χωνέψετε το. Σας περιμένουμε για τσίπουρα κ γλεντια. Ελάτε !!!! Πάντα και Μόνο Βόλος.

Ευχαριστώ !!!

Υ.Γ 1: Προς κ.Πηλαδακη: Οταν σας έφτιαχναν το γήπεδο (αν θυμαμαι καλα τελειωσε περσυ κ είχατε φιέστες με τον ΠΑΟΚ) τότε δεν υπήρχε παράγκα με στημένα? Δε το γνωρίζατε? Πεσατε απο τα σύννεφα όταν το βγάλαν οι εφημερίδες? Και τώρα στην Β θα έχετε να το αποπληρώσετε? Μήπως για αυτό θελετε να ανεβείτε πάλι στην superleague? Παίξατε ωραία μπάλα πέρσι κ το δικαιουσασταν? Απαντήστε σε όποια θέλετε ερώτηση.

Υ.Γ 2: Προς κ.Γερουλανο: Μήπως εξυπηρετούμε συμφέροντα? Πρόσεχε οι κάλπες είναι κοντά.......

Υ.Γ 3: Προς τους βουλευτές της Μαγνησίας: Έχουμε ματια κ βλέπουμε. Δεν είναι ολα ψήφος. Να το θυμάστε..... Κάποιος/ κάποια έχει λερωμένη την φωλιά του/της..... Μη σκάσει βόμβα όμως κ τι θα γίνει.

Captain X
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...