Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Οι άλλοι ένοικοι που είναι;

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ευθύνη,δήλωσε η Ροδούλα Ζήση η οποία δημοσιοποίησε τις ενέργειές της μέχρι τώρα καθώς και τον διάλογό της με τον κο Γερουλάνο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της:


«Δεν έχω πεισθεί ότι έχει ευθύνη ο Ολυμπιακός. Δεν φαίνεται ότι έχει εμπλοκή η ομάδα μας, πιστεύω ότι υπάρχει μια επιλεκτική δίωξη με επίφαση την κάθαρση. Αν είναι «παράγκα» ο Ολυμπιακός, τότε πού είναι οι άλλοι «ένοικοι», γιατί δεν τιμωρούνται και αυτοί. Το είπα στον κ.Γερουλάνο. Δεν θα πληρώσει ο Ολυμπιακός για να πούμε ότι κάνουμε κάθαρση, υπογράμμισε η κ.Ζήση. Θέλουμε δίκαιες δίκες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου που ζητούμε όλοι. Όσον αφορά σε τηλεφώνημα του κ.Πιλάβιου είπε ότι θα γίνει και αυτό και θα απαιτηθεί από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να δώσει λίγο χρόνο πριν από τις διακοπές του για να του θέσουν οι βολιώτες ζητήματα που έχουν προκύψει.» 

Ο κ.Γερουλάνος έκλεισε το ραντεβού για τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στη Γ.Γ Αθλητισμού και θα παραβρεθεί ο ίδιος και ο κ.Μπιτσαξής. Κάλεσα να παραβρεθούν  μαζί με τον κ.Κ.Καρτάλη και τους υπόλοιπους βουλευτές κ.Θαν.Νάκο, κ.Απ.Νάνο και κ.Π.Μαρκάκη όπως επίσης και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κ.Αγοραστό και τον Δήμαρχο Βόλου κ.Π.Σκοτινιώτη.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...