Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ο πρίγκηπας του Βόλου

Ο Ολυμπιακός στάθηκε επάξια στο Λουί Ντε απέναντι στην Μονακό η οποία χρειάστηκε την αποβολή του Αλβάρεζ για να κερδίσει. 


 Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 6ο λεπτό ο Νοτιοκορεάτης Παρκ. Οι Βολιώτες από το 26’ αγωνίστηκαν με δέκα λόγω αποβολής του Καμπάνταη. Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας Σάκης Τσιώλης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, κόντρα σε μια δυνατή ομάδα.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αν και έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αλβάρεζ στο 28', έκανε καλή εμφάνιση επί γαλλικού εδάφους.
Το σκορ άνοιξαν μόλις σοτ 6ο λεπτό οι παίκτες της Μονακό με τον Παρκ, όμως στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Βόλου ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 23ο λεπτό με τον Ηλία Σολάκη.



Στο 28' ο Καμπάνταης έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι, επηρεάζοντας έτσι την εικόνα της ομάδας του μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε πολύ με τον Αντώνη Ρίκα ωστόσο να κλέβει την παράσταση και τον Στάθη Ρόκα να είναι άξιος συμπαραστάτης του.

Συνθέσεις:

AS Monaco FC  (προπονητής Guy Lacombe): Ruffier (46' Chabbert), Lolo (76' Appiah), Mongongu (61' Mendy), Hansson (76' Nimani), Muratori (46' Traore), Nkoulou, Mangani (76' Gosso), Aubameyang (76' Malcuit), Niculae (76' Coutader), Bulot , Park (61' Gakpe).


Ολυμπιακός Βόλου (προπονητής Σάκης Τσιώλης) : Γιακούποβιτς (46' Ρόκα, 90+ Μαρούλης), Μόνχε (46' Ρόκας), Τομάς (46' Γκότοβος), Αλβάρεζ (46' Kάστρο), Σολάκης (46' Μαρτίν), Σανκαρέ (46' Σκάρος), Ψυχογιός (46' Σελεζί), Καμπάνταης, Καπετάνος (46' Ρίκα), Ζαραδούκας (83' Mητρόπουλος), Ουμπίντες (66' Πλιάγκας, 91' Tσεκούρας).



  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με...μαύρες φανέλες.Ο λόγος...η αεροπορική εταιρία με την οποία «πέταξε» η ομάδα μας από την Ιταλία έχασε τις βαλίτσες του ιματισμού με αποτέλεσμα η ομάδα μας να...«δανειστεί» φανέλες από την γηπεδούχο Μονακό.
  • Περίπου 3000 φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν το παιχνίδι.Το φτηνότερο εισιτήριο κόστιζε 5 ευρώ και το ακριβότερο 15 ευρώ.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...