Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Συζητάμε με Τσιώλη!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο διαδικτυακό Sportnet.gr o Τάκης Γιαννόπουλος αποκαλύπτοντας πως η ανανέωση του συμβολαίου του Σάκη Τσιώλη είναι υπό συζήτηση.
Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τον προγραμματισμό της ομάδας για την Σούπερ Λίγκα.

Το Σάββατο είχαμε την ανανέωση του συμβολαίου του Ουμπίντες…
Ο Ούμπι έχει προσφέρει όλη την χρονιά, έχει κάνει την διαφορά. Είναι ένας παίκτης που έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Από την στιγμή που τελειώνει το συμβόλαιο του θεωρήσαμε σωστό να ανανεώσουμε. Εμείς θέλουμε να είναι ένα κομμάτι από αυτού του παζλ που φτιάχνουμε. Περιμένουμε περισσότερα από αυτόν γιατί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι πιο ποιοτικό στην Σούπερ Λιγκ και πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του.

Υπήρχαν μήπως προτάσεις από άλλες ομάδες και σπεύσατε να ανανεώσετε;
Όχι προτάσεις δεν υπήρχαν, είχαμε κάνει συζήτηση μαζί του και θεωρήσαμε καλό να το κλείσουμε το θέμα. Πάντως πιστεύω ότι αρκετές ομάδες θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Ο προγραμματισμός ενόψει Σούπερ Λιγκ έχει αρχίσει και πως σκοπεύετε να κινηθείτε;
Σιγά σιγά να περάσουν τα επόμενα δύο παιχνίδια. Έχουμε κάνει προγραμματισμό και μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα τα δούμε όλα. Υπάρχει ένα πλάνο. Είχε πάει άνθρωπος στο εξωτερικό, έκανε ένα ταξίδι για να δει παίκτες.

Θα δώσετε προτεραιότητα στην ελληνική ή την ξένη αγορά;
Η ομάδα θα κάνει προσθήκες καλώ παικτών και σε Έλληνες και σε ξένους. Σίγουρα θα υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Η άνοδος ουσιαστικά έχει επιτευχθεί, θέλετε να μπείτε στην Σούπερ Λιγκ ως πρωταθλητές;
Δεν έχει επιτευχθεί ακόμα η άνοδος, δεν έχει τελειώσει τίποτα και μαθηματικά. Έτσι το αντιμετωπίζουμε ως διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα. Βέβαια θέλουμε να αποδείξουμε ποιος έχει την καλύτερη ομάδα, ποιος δεν θα το ήθελε να είναι πρωταθλητής.

Ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και παρότι αυτό το πλήρωσε στις πρώτες αγωνιστικές, δεν σταμάτησε να ακολουθεί αυτό τον μπούσουλα… 
Εμείς θέλαμε από την αρχή να παίζει η ομάδα ωραίο ποδόσφαιρο. Το έχουμε καταφέρει αυτό όποιον και να ρωτήσετε θα σας πει ότι ο Ολυμπιακός παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό θέλουμε και εμείς να προσφέρει θέαμα η ομάδα.

Με τον κ. Τσιώλη τι θα γίνει. Ο ίδιος το έχει αφήσει λίγο στον αέρα το αν θα μείνει…
Δεν το έχει αφήσει στον αέρα. Είχε γίνει μία συζήτηση με τον πρόεδρο, όμως σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού υποστηρίζει την ομάδα θερμά, όμως έχουμε δει αρκετά προβλήματα να δημιουργούνται. Εν όψει Σούπερ Λιγκ αυτό θα είναι εμπόδιο αφού υπάρχουν κυρώσεις… 
Έχουμε κάνει συζητήσεις με τους οργανωμένους. Θεωρώ ότι είναι μία μικρή μερίδα οπαδών αυτοί που δημιουργούν προβλήματα, δεν είναι σωστό και δεν το θέλουμε. Το θέμα είναι να μην δημιουργούνται επεισόδια. Στόχος μας σαν διοίκηση είναι να φτιάξουμε μία καινούργια γενιά φιλάθλων που θα χαίρετε το ποδόσφαιρο.

Με το ΕΑΚ τελικά τι θα γίνει;
Στο ΕΑΚ γίνονται οι κατάλληλες μελέτες σε συνεργασία με τον Δήμο και μετά το ματς με τον ΟΦΗ περιμένουμε να αρχίσουν οι εργασίες. Εμείς θέλουμε να παίξουμε εκεί αν ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ, γιατί είναι στο σπίτι μας. Θεωρώ ότι θα είναι ευχής έργον αν ξεκινήσουν τα έργα μετά το ματς με τον ΟΦΗ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...