Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Παράνομη η αναβολή

Τι και αν η οδηγία της UEFA είναι ξεκάθαρη πως ένα παιχνίδι μπορεί να αναβληθεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μόνο εφόσον η ενδιαφερόμενη ομάδα απευθυνθεί άμεσα στην UEFA και διαθέσει πλήρεις ιατρικές αναφορές των ποδοσφαιριστών της?
Εδώ είναι Ουγκάντα και βασιλεύει το παρακράτος.Έτσι η ΕΠΑΕ απλά και στωικά δέχτηκε τους εκβιασμούς των αδελφών Μητρόπουλου και των συνεργών των κ.κ Καλογερόπουλο και  Μαραβέλια και έτσι απλά ανέβαλλε το παιχνίδι. 

Το σκηνικό της χθεσινής διαμάχης Μητρόπουλων-Μπέου ήταν προδιαγεγραμμένο πως θα μεταφερθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση.Αφού λοιπόν η πρώτη μάχη στην ΕΠΑΕ χάθηκε για τα αδέρφια,άμεσα παρουσίασαν έγγραφο (το είχαμε προαναγγείλει αφού ήταν κίνηση που αναμένετο) πως το γήπεδο του Αιγάλεω σφραγίζεται για υποτιθέμενη απολύμανση.Η ΕΠΑΕ όρισε άμεσα το γηπέδου του Χαϊδαρίου χωρίς να υπολογίσει τις κομματικές διασυνδέσεις των αδερφών.Έτσι ξαφνικά ο κύριος της φωτογραφίας εν ονόματι Μαραβέλιας δήμαρχος Χαϊδαρίου υποστηριζόμενος από την Ν.Δ. σφράγισε για...απολύμανση και το συγκεκριμένο γήπεδο!Η ΕΠΑΕ πλέον κατέληξε να ψάχνει  δήμαρχο τον οποίον τα τηλέφωνα των κυρίων Μητρόπουλων να τον αφήσουν αδιάφορο,κατέληξε στο γήπεδο της Νίκαιας.Όμως κι εκεί υπάρχει πρόβλημα,άγνωστο προς το παρόν...

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε τις εξής ανακοινώσεις :

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ μετά από τις αποφάσεις-ευτράπελα του Δήμου Αιγάλεω και του Δήμου Χαϊδαρίου, που γελοιοποιούν όλους τους θεσμούς εξυπηρετώντας συμφέροντα κάτω από περίεργες μεθόδους, συνειδητοποιεί πλέον πως οι κ.κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και Δημήτρης Μαραβέλιας που πρόσκεινται στον ίδιο, πολιτικό χώρο με τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ, ευτελίζουν με τις ενέργειές τους την έννοια της πολιτικής και με τις πράξεις και μεθοδεύσεις τους ντροπιάζουν τον πολιτικό χώρο όπου ανήκουν »
«Μετά από τον εμπαιγμό της ομάδας μας και των χιλιάδων φιλάθλων μας, για δύο ολόκληρες ημέρες, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους «αδελφούς Ντάλτον», που με τις παράνομες ενέργειές τους κατάφεραν αυτό που επιδίωκαν, την αναβολή του αγώνα Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου.Το λυπηρό στην όλη υπόθεση είναι ότι σε αυτήν τη δολοπλοκία, εκτός από την εμπλοκή των δύο δημάρχων, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου, ενεργή συμμετοχή είχαν και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ, κ.κ. Σπύρος Καλογιάννης και Στέλιος Σφακιανάκης, με την όλη στάση τους.Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ζητάει συγγνώμη από το φίλαθλο κόσμο της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, για την μη τήρηση της νομιμότητας. Ο κόσμος του Βόλου αλλά και όλου του Νομού Μαγνησίας πρέπει να προστατέψει τα συμφέροντα της ομάδας μας, πρέπει οι φίλαθλοι να σταθούν ενεργά δίπλα της
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...