Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Πρωτόγνωρη «πρώτη

Η επίσημη «πρώτη» για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων των 3.000 περίπου φιλάθλων που αποθέωσαν παίκτες και διοίκηση στο ΕΑΚ.
Σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, μετά από μία μακρά, δύσκολη και δυσάρεστη περίοδο για το βολιώτικο ποδόσφαιρο, το όραμα της νέας ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου να φέρει ξανά την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, αντικατοπτρίστηκε τόσο στην εορταστική, ατμόσφαιρα όσο και στα συνθήματα των φιλάθλων. Μέσα σε μία μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα, ο αγιασμός τελέστηκε από το Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, ο οποίος εντυπωσίασε με τις γνώσεις του γύρω από την ομάδα, ευχήθηκε γρήγορη άνοδο στην πρώτη εθνική και δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλους, ΠΑΕ, ομάδα αλλά και Austrian Boys πάντα επιτυχίες και δικαίωση του κοινού αγώνα όλων, τόσο στα εντός όσο και εκτός παιχνίδια.

Με συνθήματα όπου κυριαρχούσε η βεβαιότητα και η ελπίδα για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, πανηγυρισμούς, βεγγαλικά και πολλά χειροκροτήματα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέας Μπέος, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους και δεσμεύτηκε για μία ακόμη φορά πως θα κάνει τα πάντα για να φέρει την ομάδα στη θέση που της αξίζει, ζητώντας από όλον τον κόσμο να σταθεί δίπλα της, ώστε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι την άνοδο.

«Ο καινούργιος Ολυμπιακός Βόλου γυρίζει σελίδα, φεύγει από τη μιζέρια και την κακομοιριά και προχωράει μπροστά».

Τα λόγια του ξεσήκωναν νέα κύματα ενθουσιασμού στους διψασμένους για διακρίσεις φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου και ακολούθως το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βόλου, Αλέκος Βούλγαρης, ο οποίος δήλωσε πως «Δήμος και διοίκηση της ΠΑΕ είναι μία γροθιά για να οδηγήσουν την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια και να πετύχουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».


Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, εντυπωσιασμένος από τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις και από το μεγάλο αριθμό των φίλων της ομάδας στο ΕΑΚ, δήλωσε αισιόδοξος για την άνοδο στην Α΄ Εθνική και τόνισε πως στόχος του είναι να γίνει η ομάδα μία οικογένεια, κτισμένη στις αναγκαίες βάσεις για την επίτευξη του κοινού στόχου όλων.

Πριν τον αγιασμό της ομάδας εκατοντάδες φίλαθλοι πήραν μπλουζάκια και καπελάκια PUMA, χορηγού της ομάδας.

Στη χθεσινή επίσημη «πρώτη» της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, ήταν παλιοί και νέοι παίκτες οι: Στέλιος Θέμελης, Θέμης Γουσούλης, Μανώλης Μαρκάκης, Αλέκος Γεωργιάδης, Κώστας Γεροντίδης, Μάριος Κουμπούλης, Θοδωρής Πακάλτσης, Γιώργος Κατσίκας, Αλέν Ραγκουέλ, Στάθης Στεφανίδης, Γιώργος Ιακωβάκης, Γιώργος Δήμας, Βαγγέλης Διαμαντής, Αλέξης Γιακάκογλου, Δημήτρης Βέρμπης, Πέτρος Κοντέων, Κριστιάν Ραμί και Σταύρος Τσουλάκος, ενώ απουσίαζαν οι Γιάννης Αραμπατζής, Πάβελ Μάγερνικ και Νίκος Μπαρμπούδης που αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Ο προπονητής Γιόζεφ Μπουμπένκο με βοηθό τον Γιόζεφ Πάβλικ, συνεργάτες το γυμναστή Παντελή Παντελόπουλο, τους φυσιοθεραπευτές Στέφανο Μπαρούτα και Μιχάλη Βαμβατήρα και προπονητή τερματοφυλάκων τον Φίλιππο Μπολοβίκη ξεκινούν αμέσως δουλειά για το χτίσιμο της νέας και μοναδικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου με το βλέμμα στραμμένο στην Α’ κατηγορία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...