Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

"Κόβει" την...τρελίτσα ο Στάμος!

Ο κ. Στάμος εμμένει στις αποφάσεις και υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει και να δώσει το «πράσινο φως» για απευθείας αναθέσεις ή δαπάνες που δεν μπορεί να επωμιστεί ο δήμος,
ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε χθες, μετά τις καταγγελίες του αντιδημάρχου, στο περιθώριο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, «επιθετική» ανακοίνωση.

Μέσω της ανακοίνωσης της ΠΑΕ εμμέσως αμφισβητείται η καταγγελία του κ. Στάμου για απειλές κατά της ζωής τους, ωστόσο καταδικάζονται ενέργειες βίας.

Ταυτόχρονα, αφήνονται αιχμές εις βάρος στελεχών της δημοτικής αρχής για πολιτικά παιχνίδια.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τα δημοσιεύματα για δήθεν απειλές θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου ότι καταδικάζει κάθε είδους ενέργειες βίας. Η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει πολιτικά παιχνίδια με κάθε είδους σκοπιμότητα στην πλάτη του Ολυμπιακού. Μέλημα της νέας διοίκησης της αγαπημένης μας ομάδας είναι η συσπείρωση του βολιώτικου κόσμου. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν αρμόζουν στην ποιότητα που διακατέχει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας». Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας ότι εάν κριθεί απαραίτητο θα μιλήσει για το θέμα ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ.Αχ.Μπέος.
Γρήγορη απάντηση σε αυτό το μήνυμα Απάντηση στο θέμα    Απάντηση με παράθεση Απάντηση με παράθεση    Multi-Quote This Message        
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...