Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Ψήφισμα κατά Βασιλειάδη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ψήφισμα που εκδόθηκε μετά την ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Ξενία. 


Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

«Μετά από πρόσκληση των οργανωμένων συνδέσμων, έλαβε χώρα στις 9/6 στο Ξενία μεγάλη συγκέντρωση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Για πρώτη φορά στα χρονικά παρευρέθηκαν πάνω από 350 άτομα, απαίτησαν και ψήφισαν αφού έλαβαν υπόψη τα παρακάτω δεδομένα: Το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μεγάλη και ένδοξη ιστορία που πρέπει να συνεχιστεί και να εμπλουτιστεί με νέες επιτυχίες, γιατί 20 χρόνια απουσίας από τη μεγάλη κατηγορία είναι πολλά. Το ότι ο φίλαθλος κόσμος διψά για διακρίσεις και αναγνώριση έχοντας όραμα και προσδοκίες και επειδή η κοροϊδία έφτασε στο αποκορύφωμά της με εμάς αμέτοχους κομπάρσους, απαιτούμε τα ακόλουθα:

1. Μέχρι την Τετάρτη 11/6 να έχει ολοκληρωθεί η συγχώνευση των δύο Ολυμπιακών χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

2. Να θέσει ο κ. Βασιλειάδης άμεσα τις μετοχές του ΑΣΚ Ολυμπιακού προς πώληση και ο ίδιος να αποχωρήσει από τη διοίκηση, ώστε να αναλάβει κάποιος ικανότερος και δυνατότερος οικονομικά επιχειρηματίας με ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως ο κ. Μπέος ή οποιοσδήποτε άλλος σοβαρός επενδυτής.

3. Τη στήριξη και συνδρομή των τοπικών φορέων (Δημοτική και Νομαρχιακή Αρχή, Βουλευτές) για τα δύο παραπάνω αιτήματα.

Επιπλέον, σε περίπτωση που η διοίκηση Βασιλειάδη δεν ανταποκριθεί εντός των παραπάνω χρονικών ορίων στο δίκαιο αίτημά μας, τότε καθιστούμε σαφές όπως:

1. Θα μποϋκοτάρουμε την επιχείρησή του στο νέο πρωτάθλημα (αποχή, μη αγορά εισιτηρίων διαρκείας, όχι χορηγίες, όχι διαφημίσεις κλπ).

2. Θα απαιτήσουμε ο Δήμος Βόλου να μην του χορηγήσει γηπεδικές εγκαταστάσεις για την τέλεση αγώνων.

3. Θα απαιτήσουμε να γίνει ανάκληση της ονομασίας, του εμβλήματος και των χρωμάτων του ΑΣΚ μέσα από ενέργειες του Ερασιτέχνη.

4. Θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

5. Ζητούμε επίσης να γίνει ανάκληση της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΣΚ που δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο στις 8/6.

Επίσης θα καταστήσουμε σαφές ότι συνυπεύθυνοι σε όλη αυτή την τραγωδία είναι ο πρώην Δήμαρχος κ. Μήτρου που παρέδωσε την ομάδα στον κ. Βασιλειάδη, καθώς και ο νυν Δήμαρχος κ. Βούλγαρης, ο φερόμενος ως εγγυητής της προσπάθειας για τη συγχώνευση.

Επίσης μας έχει …σκλαβώσει το ενδιαφέρον των Βουλευτών της Μαγνησίας για το θέμα που έχει πάρει κοινωνικές διαστάσεις μια και έχει προκαλέσει τη διχόνοια μεταξύ των φιλάθλων. Εμείς έχουμε φτάσει στα όριά μας. Από λόγια χορτάσαμε και από πράξεις απογοητευτήκαμε και κλονιστήκαμε. Φτάνει πια…». 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...