Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τρίποντο...διαμάντι

Το πλασέ του Διαμαντόπουλου στο 48' ήταν αρκετό για να δώσει στον Ολυμπιακό ένα πολύτιμο τρίποντο στην Κατερίνη.
Ο Ολυμπιακός,χωρίς να βγάλει «μάτια» ήταν καλύτερος του αντιπάλου του,ιδιαίτερα στο β ημίχρονο και πήρε την νίκη με την οποία κρατήθηκε κοντά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.


Δείτε σε σχεδιάγραμμα πως έπαιξε ο Ολυμπιακός:








Το πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μετριότατο.

Ουσιαστικά στις δύο εστίες έγιναν από μία ευκαιρία.Αυτή του Πιερικού ήταν πιο επικίνδυνη αφού ,περισσότερο κατά τύχη, η μπάλα σε μία σέντρα βρήκε το δοκάρι του Κασμερίδη.Η μπάλα γύρισε στην περιοχή του Ολυμπιακού,όμως το σουτ του Γιαννούλη βρήκε στα πόδια του σωστά αμυνόμενου Ζέρη.

Πιο πριν ο Ολυμπιακός είχε ένα καλό σουτ με τον Μέζα.




Στην επανάληψη το ματς είχε καλύτερο ρυθμό, περισσότερες ευκαιρίες και σίγουρα καλύτερο θέαμα. Φυσικά για να διαμορφωθεί αυτό το σκηνικό συνέλαβε και το γρήγορο γκολ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ξεκινά με γκολ από τα... αποδυτήρια, όταν στο 47' ο Θέος από τα αριστερά άφησε τη μπάλα στον Μπιτάνγκ, αυτός επιχείρησε την παράλληλη σέντρα, οι αμυντικοί του Πιερικού δεν μπόρεσαν να διώξουν τη μπάλα και ο Διαμαντόπουλος με δυνατό από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 0-1.
Αυτή η εξέλιξη βοήθησε την ομάδα μας να ανέβει ψυχολογικά και για το επόμενο 20λεπτο να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς, με αποκορύφωμα το τετ-α-τετ του Κούτσι στο 70'.

Από εκεί και έπειτα ο Πιερικός προσπάθησε με την εστία του Κασμερίση να κινδυνεύει ουσιαστικά στο 93' όταν ο πορτιέρο του Ολυμπιακού απέκρουσε το σουτ του Ντότση.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογεώργος, Λαμπάκης (70' Μπουζούκης), Σεντεμέντες, Ντόικιτς, Τσιάρας, Σίλβα Ελιομάρ(46' Κρουσταλέλης), Σταματής (55' Μανίκας), Γιαννούλης, Μυστακίδης, Σπάσιτς, Ντόσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κασμερίδης, Ζέρης, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Ρόκας, Μαρτίνεθ, Θέος (67' Κούτσης), Μπιτάνγκ, Μέζα (83' Χιντζίδης), Διαμαντόπουλος (89' Κορνελάτος).



Κάρτες:  
44' Γιαννούλης, 60' Ντόικιτς, 78' Μανίκας - 65 Θέος, 90΄ Ρόκας

Μας άρεσε.... 
Πως η ομάδα δεν επηρεάστηκε από την αλλαγή προπονητή και μπόρεσε να αφομοιώσει γρήγορα τις οδηγίες του Κούτση.
Ο Γιώργος Θέος μπορεί να παίξει σε παραπάνω από μία θέσεις.

Δεν μας άρεσε...

Ακόμα δεν βλέπουμε από τον Ολυμπιακό αυτοματισμούς....




Ο «κόραξ» του αγώνα

Χωρίς λάθη η διαιτησία του Κατσικογιάννη.Χωρίς βάση τα χλιαρά παράπονα που εξέφρασε ο Ζιώγας.


Είπαν: 

Γιώργος Κούτσης: « Παίξαμε με έναν αντίπαλο δυναμικό. Μια καλή ομάδα. Ήμασταν στο μεγαλύτερο διάστημα πειθαρχημένοι, ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να βρεθούμε μπροστά στο σκορ και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ, θα διπλασιάζαμε τα τέρματα μας και θα κλειδώναμε και τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια στον Πιερικό.
Μετά το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος έπρεπε να ρισκάρει, εμείς βρήκαμε χώρους τους εκμεταλλευτήκαμε, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια».

Όλα τα παιδιά έχουν το δικό τους ποδοσφαιρικό χαρακτήρα. Εγώ αξιολογώ τον αντίπαλο και το δικό μου έμψυχο δυναμικό και θεώρησα ότι θα ήταν πιο χρήσιμος ο Δημήτρης απ’ ότι ο Κούτσι. Αυτό δεν σημαίνει όμως κάτι.
Είχα τον Μαρτίνεθ ως αμυντικό χαφ. Στη θέση του Πινάρες έπαιξε ο Γιώργος (Θέος) που ήταν εξαιρετικός. Ηταν πολύ καλός παίκτης ο Πινάρες, αλλά από την άλλη αφού είχε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα δεν μπορούμε να τον πιέσουμε να μείνει στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος απ’ όλα τα παιδιά.»


Ζιώγας:«Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα, απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ καλούς παίκτες και εμπειρίες από τον χώρο της Super League. Αντιμετωπίσαμε ομάδες που είναι τα φαβορί και τελειώσαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Βλέποντας αυτά τα παιχνίδια, καταλαβαίνω ότι είμαστε μέσα στον στόχο μας. Μέσα από όλη αυτή την προσπάθεια και για να μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω θα πρέπει να μπορέσουμε στο κομμάτι το επιθετικό να ενισχυθούμε. Αν έρθουν κάποιοι παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα θα γίνει μία πολύ καλή ομάδα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ατυχήσαμε και ήταν ένα μικρό σοκ για εμάς. Δεν θέλω να σχολιάζω τη διαιτησία, αλλά όσοι είδαν το παιχνίδι είδαν πολλά περισσότερα πράγματα. Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα».

Διαμαντόπουλος: «Μετά από μία αλλαγή προπονητή, θεωρώ ότι μας βοήθησε η διακοπή και είχαμε όλα εκείνα τα στοιχεία που ήθελε να μας περάσει. Ακολουθήσαμε πιστά τις εντολές που μας έδωσε. Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με πολύ όρεξη, ήμασταν θετικοί αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να σκοράρουμε και είχαμε ελεύθερους χώρους, που δεν καταφέραμε όμως να τους εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε πιο εύκολη τη νίκη μας»


Μικρά&πικάντικα
  • Σε...οικογενειακό κλίμα έγινε το παιχνίδι στην Κατερίνη.Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 500 φίλαθλοι.Οι 200 εξ αυτών ήταν φίλοι του Ολυμπιακού που στο τέλος «αναγκάστηκαν» να χειροκροτήσουν την ομάδα.
  • Ο υψηλός πυρετός λίγο πριν το παιχνίδι κράτησε τον Νικολιά εκτός αποστολής.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...