Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Πάθημα χωρίς μάθημα...


Το στραπάτσο της προηγούμενης Κυριακής στις καθυστερήσεις δεν «ξύπνησε» την ομάδα που μετά από οκτώ παιχνίδια γνώρισε την ήττα στην Καβάλα.
Γελοιοποίησαν το ποδόσφαιρο οι γηπεδούχοι.
Παντελίδης: «Δική μου η ευθύνη»
Η τοπική ομάδα «έβαλε γυαλιά  στους ερυθρόλευκους με το αντιποδόσφαιρο που παρουσίασε και έδειξε το πως κερδίζονται τα παιχνίδια στην Β΄ Εθνική.

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε το γκολ λίγο πριν την λήξη του α΄μέρους και δεν μπόρεσε να «γυρίσει» την μοίρα του παιχνιδιού.




Στο β΄ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους παίκτες της Καβάλας να κάνουν συνεχώς καθυστερήσεις και τις μπάλες του....Ντε Φαρία να διακόπτουν τις φάσεις ακόμα και όταν ο Ογκουνσότο έφευγε μόνος του στην αντεπίθεση.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε ακόμα μια μέτρια εμφάνισή του και έδειξε πως έχει πολύ δρόμο ακόμα για να μπορέσει να μπει με αξιώσεις σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Ο Σάββας και οι άλλοι:Ο προπονητής μπορεί να ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα ,αλλά κατά την άποψή μας δεν έγιναν τεράστια λάθη στην διαχείριση του αγώνα.Η κάκιστη εμφάνιση του α' μέρους ήταν ουσιαστικά αυτή που έφερε την ήττα και η ευθύνη πρέπει να ισομεριστεί σε παίκτες και προπονητή.


Είπαν

Παντελίδης: « Συγνώμη από τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα και είδε αυτή την εικόνα.Η ευθύνη πρώτα βαρύνει εμένα αφού εγώ επέλεξα τον τρόπο που ξεκινήσαμε το παιχνίδι.Δεν ήμασταν καθόλου καλοί.Η εικόνα μας ήταν τραγική στο α' μέρος.Στο δεύτερο ηρεμήσαμε και προσπαθήσαμε να παίξουμε αλλά μέχρι την αντίπαλη περιοχή.Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και επιλογή.Δεν πρέπει να παρουσιάσουμε ποτέ την τραγική αυτή εικόνα ,ιδίως του α΄ημιχρόνου.

Παπαδόπουλος:Συγχαρητήρια στους παίκτες μου,τα δώσανε όλα. 'Ήμασταν κυρίαρχοι στο α μέρος και στο β κάναμε αυτό που ξέρουμε καλά να κάνουμε,να παίζουμε άμυνα και να έχουμε καλές μεταβιβάσεις.Πρέπει να προσγειωθούμε από αύριο και να κρατήσουμε ψηλά την ομάδα.»

Κωστούλας:«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη  Η εικόνα που παρουσιάσαμε και σήμερα δεν ήταν καλή και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτοκριτική.Οι δυνατότητες της ομάδας είναι θεωρητικά πολλές αλλά δεν το αποδεικνύουμε εμείς.Δεν είχαμε κυκλοφορία και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα.Την χάναμε πολύ εύκολα και δίναμε κόντρες.Στο β ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο και δεν απειλήσαμε τον αντίπαλο.Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.Η διοίκηση έχει κάνει κινήσεις με τις οποίες η ομάδα θεωρήθηκε φαβορί.Δεν πρόκειται να μας χαριστεί τίποτα και όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα.Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό.»


ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Ντουτσαρίδης, Κοτίτσας, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Ντος Σάντος (87' Γελαδάρης), Τάσιτς (92' Κάργας), Ντόσης (80' Μπρατσιάλι), Πάτο, Εντιαγέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Γκίτκος, Κατσιαρός, Πετκάκης (72' Μπακαγιόκο), Κωστούλας, Παλαιολόγος, Ολίσε, Πινδώνης, Μπρέσκα, Χατζηπαντελίδης (41'Καπετάνος), Σολάκης (52' Ανιέτε), Ογκουνσότο

Μικρά και πικάντικα
  • 200 φίλοι του Ολυμπιακού στήριξαν τους παίκτες μας μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
  • Η διοίκηση της ομάδας παραβρέθηκε σύσσωμη στις κερκίδες του Καραγιάννη.
  • Κερκίδα από τους 1500 Καβαλιώτες δεν υπήρξε.Πάντως από τους τοπικούς δημοσιογράφους μάθαμε πως καιρό είχαν να δούνε τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο.
  • Τα κοινά συνθήματα κατά του Γερουλάνου δεν ήταν το μοναδικό σημείο που οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έδειξαν τις καλές σχέσεις που έχουν.Φίλαθλοι της Καβάλας βρέθηκαν στην κερκίδα των βολιωτών και αντήλλαξαν κασκόλ.

Παρακολουθήσατε το παιχνίδι σε ζωντανή ροή από το VolosFans.Θυμηθείτε το λεπτό προς λεπτό.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...