Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Θέλουν να με διώξουν από τον Ολυμπιακό!


Για παρασκηνιακές κινήσεις με απώτερο στόχο να τον αναγκάσουν να φύγει από τον Ολυμπιακό Βόλου, έκανε λόγο κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Τσεκούρας. 

Σύμφωνα με τον κ. Τσεκούρα το τελευταίο διάστημα γίνεται μια προσπάθεια να ενοχοποιηθεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη και εκείνος προσωπικά για ότι κακό έγινε πέρυσι στην ΠΑΕ, κάνοντας λόγο για, χωρίς να κατονομάσει συγκεκριμένα πρόσωπα, που επιχειρούν να τον πλήξουν προσωπικά αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

 O κοςΤσεκούρας ανέφερε πως ο Ερασιτέχνης δεν είχε την υποχρέωση να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα όμως θεωρήθηκε πως ήταν η ευκαιρία να ξαναχτιστεί ο Ολυμπιακός με ήθος και αξιοπρέπεια.

« Δεν υποσχεθήκαμε πρωταθλητισμό και δεν τάξαμε μεγάλες μεταγραφές.Είπαμε εξαρχής ποια είναι η δυνατότητά μας και τι μπορούμε να κάνουμε.Είμαστε ανοικτοί σε οποιονδήποτε να έρθει να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.Η ομάδα αυτή την στιγμή λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. 

Είναι γεγονός πως η ομάδα χρειάζεται προσθήκες για να βοηθηθούν και τα νέα παιδιά.Κινούμαστε πολύ προσεκτικά για να μην υπερβούμε τις δυνατότητές μας.Η ομάδα δεν έχει ιδιοκτήτη,όλοι μας είμαστε ιδιοκτήτες και ζητούμε την βοήθεια των μελών.» 

Ο κος Τσεκούρας αναφέρθηκε στην μη συμμετοχή στο Κύπελλο για την ομάδα μπάσκετ.

«Όταν ήρθε η πρόσκληση από την ΕΟΚ υπήρχε ασάφεια για το ποιες ομάδες θα συμμετείχαν.Επιπλέον η ομάδα δεν είχε ακόμα σχηματιστεί.Δεν ξέραμε αν θα συμμετείχαν ομάδες και από ποιο μέρος της Ελλάδας.Αυτό ήταν το θέμα και δεν ήταν οικονομικό όπως κάποιοι κύκλοι θέλησαν να περάσουν.Μετά την αποχώρηση του κου Ρούμπου αποδοχή της ανάληψης από τον Νίκο Μπουντούρη είναι άκρως τιμητική και είναι μια ευκαιρία να συνδεθεί η ομάδα ανδρών με αυτή των ακαδημιών .»

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...